Gyere el az állatkerti fotósétánkra és nyerj fotós könyvet!

2009.07.07. 11:19 Hargita Nándor Szólj hozzá!

Július 18-án szombaton az egész világon fotósétákat szerveznek Scott Kelby kezdeményezésére - ez a World Wide Photowalk. A sétákon résztvevők, ha regisztrálnak a worldwidephotowalk.com-on és belinkelik a sétákon lőtt, feltöltött fotóikat, nyerhetnek egy csomó mindent - már amennyiben Scott Kelby-éknek tetszenek a képei.

Ez egészen szuper dolog, igaz, hogy több mint 10 000 fotóssal kell versenyezned a díjakért, de megéri. Mi azonban egy saját játékkal is feldobjuk az állatkerti fotósétánkat!

Ha eljössz a sétánkra és ott mindenféle extrém feladatokat végrehajtasz megnyerheted Baráth Gábor - Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak című kézikönyvének a szerző által dedikált példányát! :)

Nincs más dolgod, mint regisztrálni a séta oldalán - ez fontos, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk. Minden más infót és tennivalót itt, a séta részletes leírásában találsz.

Ha épp nem vagy Budapesten, vagy nem érdekel az állatkert, ellenben szereted a bort és a Balaton felvidéket, akkor csatlakozz a spottr.hu csapatához, akik egy minden bizonnyal vidám, fotós, borozós sétát tartanak Badacsonyban.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr21231532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása