A nagy októberi háttérkép-forradalom

2012.09.21. 10:19 Hargita Nándor 2 komment

feketemacs: gesztenye

Jöjjön el!

Szeptember 24-ig lehet beküldeni októberi háttérképeket az Indafotó havi háttérkép-gyűjteményébe, úgyhogy hajrá, lepjetek meg szép képekkel itt: http://indafoto.hu/gyujtemenyek/indafoto_hatterkepek_oktober/hozzaadas Legyen októberi hangulata, legyen ráírva, hogy október és kész! A fekvő képek asztali, az álló képek mobil kategóriában indulnak. További útmutatást itt olvashattok.

Új indulók képeit is várjuk, a fenti fotó feketemacs indafotósé, aki szeptembert küldött be először és egyből be is került!

Arról nem is beszélve, hogy októberben névnapom van. Sőt, a csajomnak születésnapja, úgyhogy lepjetek meg minket, de legfőképpen egymást néhány gyönyörű háttérképpel! És gyertek a Börzsönybe fotósétára!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr644792000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisklau 2012.09.21. 21:41:30

Én már feltettem... és megint nem tudom eldönteni.
És úgy állok éppen, hogy kicsit több mindenkinek tetszik, amivel nem neveztem. :)

2012.09.21. 22:57:30

" Legyen októberi hangulata, legyen ráírva, hogy október és kész! "
-Minek ráírni? Csak elcseszem vele a képet. Nem vágom.
süti beállítások módosítása