Fényvillamos 2013

2014.01.20. 13:13 Hargita Nándor 1 komment

A legszebb fotók a fényvillamosról, 2013 teléről.

Érdekesség módba állítottam a keresést, leszűrtem 2013 decembere és 2014 januárra, máris kiadta, hogy ti melyik fotókat gondoltátok a legszebbnek, legjobbnak a fényvillamosos fotók közül.

Kiemeltem párat közülünk, az összes fotót itt nézhetitek meg - van egy Gyűjtemény is, fényvillamos névvel az igazi rajongók oda klikkeljenek, abban ugyanis nem csak idei fotók vannak!

Mivel a fényvillamos már nem mai téma, így a fotózása is fejlődik, most már nem a villamos a lényeg, többen megpróbálták a villamos környezetét bemutatni, miközben az kék csíkokat húz a képre, tessék:

klk: Fényvillamos#1 - indafoto.hu

Kósa Luca Kornélia fotója, rengeteg kedvenceléssel, épp indul a Batyiról valószínűleg, háttérben a Budai vár

zoliber: Fényvillamos fekete-fehérben - indafoto.hu

Berkecz Zoli: annyi fotót lőtt a villamosról, hogy a többiek meg sem tudják közelíteni, ami nem lehetett könnyű, hiszen ahogy mások írják, a villamos óránként jár. Ha lenne sztahanov díjunk, Zoli kapna egyet, kék csíkokkal rajta! Ráadásul a kék-sárga-fejér-fekete színvilágról egyszerűen levette a szaturációt, ezzel is kitűnik a tömegből. Lánchíddal a háttérben, igazán nagyszerű.

zoliber: Tócsás fényvillamos az Erzsébet-hídnál - indafoto.hu

Zolitól, ha már ennyit lőtt, muszáj betenni a másik, tócsás képét is, nagy dilemmát okozhat ez a kép azoknak a szimmetria fanatikusoknak, akik utálják a fényvillamost.

hunszabi: Karácsonyi fényvillamos - indafoto.hu

Simó Szabi a klasszikus irányból közelít, az éppen induló villamost kapta el szemből.

zoliber: Fényparaván elő- és háttér között - indafoto.hu

Hátha nem veszitek észre, hogy megint Zoli képével jövök, jól kombinálja a képeslapok kedvelt szereplőit a villamos fényével. Egy idegen számára nem triviális, hogy mi okozza a fényt, ez a szép benne. Tipp: lehetett volna több fény a kiskirálylányon, jövőre vigyetek oda egy tükröt, vagy derítőlapot, és a villamos fénye majd megvilágítja!

DeCcArD: CRW 04381 - indafoto.hu

Légrádi Ádám csak úgy odatette a kék fénykígyót a Dunakorzóra

DIphoto: IMG 4436 1 logo - indafoto.hu

DIPhoto idén nem hagyta utolsó pillanatra a fényvillamos fotózást, neki is rengeteg képe lett róla, nem cska Zolinak, ez a legfaszább közülük, sőt, nekem ez tetszik legjobban az idén született százegynéhány képből, bitang éles az egész villamos, megvan a csík is és a helyszínből is mutat bőven.

Ffferko: Áldott karácsonyt, Miskolc! - indafoto.hu

Ffferkonak igaza van, méltatlanul kevesen tudják, hogy fényvillamos vidéken is van, például Miskolcon, be is mutatjuk hát a miskolci villamost - ha átkattintotok, még a debreceni villamost is megtaláljátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr215771940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DIphoto 2014.01.25. 17:23:31

Köszönöm a beválogatást! A többieknek is gratulálok a képekhez!
süti beállítások módosítása