Tölts egy hétvégét 2014 legjobb fotóriporterének workshopján!

2015.03.27. 15:45 istnagy 1 komment

UPDATE: A minipályázat nyertese: photosemilla, ezzel a sorozattal. Gratulálunk, a részletekkel e-mailben keresünk!

 

Ha haladó amatőr fotós vagy, jól beszélsz angolul, és szívesen részt vennél a Time és a The Guardian által az év ügynökségi fotósának választott Bulent Kilic budapesti workshopján, pályázz!

fotó: Bulent Kilic/AFP

A zártkörű, kis létszámú, angol nyelvű workshopot a Capa Központ tartja elsősorban profi fotóriporterek számára 2015. április 11–12-én. A két nap alatt részed lehet terepmunkában, a fotóidat kiértékelheted Bulent Kilic-csel, sőt a fotóriporter tavalyi háborús gócpontokban készített képeiből összeállított vetítés után részt vehetsz egy beszélgetésen a fegyveres konfliktuszónákból való tudósítás nehézségeiről.

Az Indafotó egy fotóst küldhet a workshopra, így ha érdekel a dolog, pályáznod kell. Ehhez elég feltöltened legfeljebb öt fotódat a pályázat gyűjteményébe április 3-án éjfélig. A workshop témájához illően street fotókat várunk.

A nyertest a Capa Központtal közösen választjuk ki április 8-án, majd értesítjük a nickjéhez tartozó Indapass e-mail címen, illetve frissítjük ezt a posztot.

A workshop programját itt találod.

Pályázz és vegyél részt ezen az izgalmasnak és hasznosnak ígérkező workshopon!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr657309838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2015.03.27. 18:52:46

Jó móka lesz az biztos, habár csak egy ember lesz boldog. Nálunk bárki, bármikor részt vehet a workshopjainkon, még pályázni sem kell! ;)
süti beállítások módosítása