Legyen a te fotód a Szörcs háttere!

2010.02.18. 17:33 Hargita Nándor 4 komment

Hallottál már a Szörcsről? A Szörcs egy magyar fejlesztésű kereső melynek lelkes fejlesztőbrigádja elhatározta, hogy az eddig címlapi háttérnek használt stockfotóikat kidobják, és a fotók helyét amatőrfotósoknak adják át egy játék keretében.

Szörcs kereső

A játékban részt venni egyszerű, töltsd fel a fotódat szorcshatter címkével és már neveztél is!

Minden hétfőn toplistát állítunk a képekből és az első 10 fotót szavazásra bocsájtjuk itt a blogon és a Szörcsön egyaránt, amelyik fotó a legtöbb szavazatot kapja, az kikerül a szorcs.hu címlapjára és ha adott hónapban övé a legtöbb szavazat, akkor jutalma egy Szörcs póló!

A Szörcs címlapon a győztes fotó 956 x 525px-es méretben jelenik meg, ennél kisebb méretű fotóval nem lehet indulni, ha a fotó ettől arányaiban különbözik, azt megvágják. A kép mellett a fotós nevét és fotójának indafotó képoldalát minden esetben linkelik.

Készítsétek hát a fotóitokat, indul a játék!

Apróbetű: A játékban indulók elfogadják, hogy az indított képeik licenszétől függetlenül, a fent leírtak szerint használják fel a fotóikat, minden esetben ügyelve a forrás feltüntetésére. A játékban az Indafotó szabályzatának megfelelő képek vesznek részt, az ezt megsértő fotókat töröljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr991771012

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: asics shoes 2013.05.23. 20:22:19

It takes me into a mysterious aura, where every living thing grows with a specific sound, sound that nobody can hear; where in a black background stood an old castle, with decaying beauty, frightening spirits and horror mixed with love and death. And I li…

Trackback: low nike blazers 2013.05.23. 20:13:34

The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod's. It works well, but isn't as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that's not an issue, but if you're planning to browse the…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tordav · http://szimulacio.blog.hu 2010.02.19. 13:24:43

elsőre tetszetős, lehet át kéne térni gugliról? :D

Gyenis · http://indafoto.hu/gyenis 2010.02.22. 19:12:48

Szerintem nonsense hogy nézettség alapján áll össze a toplista, tudok mutatni jó fotósokat jó fotókkal de kevés nézettséggel, és rossz fotókat magas nézettséggel... Nem feltétlen van összefüggés a kettő között. -szerintem-

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2010.02.23. 11:15:01

@Gyenis: @Vajmaci: halihó, Gyenis nagyon szerény vagy, a nézettség alapú toplistát magasan vezetted (és nem csak egy képpel:)

viszont, nagyon is igazatok van ebben, és itt egy kis magyarázattal tartozom, azért választottam a nézettség alapú toplistát, mert az objektív és praktikus is.

objektív, mert nem zsári választja, praktikus, mert egyszerű lekérdezni, viszont csak az admin látja, így nem alakul ki néhány kép között öldöklő verseny.

viszont ez nem minden, így a 10 legnézettebb kép mellé belevettem 2 képet, amik azok lesznek, melyek a legtöbb kedvencelést kapták az adott héten.

a szabályokat lásd az új posztban.

ha igazságosabbnak tűnik a kedvencelés alapú, mint a nézettség alapú, esetleg egy még ennél is jobb objektív paraméter(rendszer) tűnik fel, akkor az arányokon még tologathatunk, a lényeg úgyis az, hogy amikor szavazásra kerül a sor, akkor csupa remek fotó álljon ott a posztban.
süti beállítások módosítása