Tagged! az Indafotón

2009.03.09. 10:00 Hargita Nándor Szólj hozzá!

A Tagged játék a flickr-en indult a közelmúltban - a lényege, hogy ha megkapod a stafétát, akkor 16 dolgot kell írnod magadról, egy portréd alá, majd három indafotósnak továbbpasszolni és így tovább.

A  játék már elindult az Indafotón is - ne lepődjetek hát meg, ha megtalál a mém!

Ha megkapod a felkérést a játékba, akkor tölts fel magadról egy portrét, írd le a 16 dolgot, majd a kép címébe és a címkéi közé is írd bele, hogy tagged.

A flickr-es tapasztalatok alapján a játékban résztvevők bőven tudtak olyan dolgokat írni magukról, amik újak voltak az ismerőseiknek, ami nem is csoda, mert az eredeti leírás - 16 random fact about you - szerint teljesen kötetlenül kell írnod magadról, ami éppen eszedbe jut, a lényeg, hogy olyat írj, amit mások még jó eséllyel nem tudnak rólad, de téged jól bemutat.

Hajrá!

Akik már most is játszanak:

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr27984817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása