Critical Mass képek kiemelt helyen az Indafotón!

2009.04.16. 09:01 Hargita Nándor 2 komment

A tavaszi, Föld napi Critical Mass-re az Indafotó egy speciális megjelenéssel kedveskedik az biciklis felvonulásokon résztvevőknek és a fotósoknak.

Az indafoto.hu/criticalmass oldalon csak az esemény címkéivel ellátott képek kerülnek ki és frissülnek automatikusan - ha feltöltöd a fotóidat, és rendesen ráaggatod a critical_mass címkét, akkor előbb utóbb felbukkan a listában.

Az automatikus frissítésnél figyelünk arra, hogy ha érkezik új kép, akkor megmutatjuk azokat, amikor épp nincsen újabb, akkor a régebbiek közül szemezgetünk.

A képek listázása tehát nem időrendben történik. Percenként kérjük le a képeket, a szerver - ha van frissen feltöltött kép - akkor újat, újakat ad, ha nincsen, akkor régebbieket küld.

Ezzel elérjük, hogy vasárnap este, hétfőn és kedden, amikor a legtöbben töltik fel a fotóikat akkor a nézők azonnal az új képeket fogják látni, de amíg nem érkezik új fotó, addig sem unatkoznak.

Egyszerre maximum 21 képet mutatunk - 3 képpel indulunk, folyamatosan töltődik fel - tehát nem nyúlik az oldal a végtelenségig. Minden kép és címke kattintható és új ablakban nyílik, hogy ne szakíts meg a folyamot, így ha egy csinos bringás csajra, vagy helyes pasira kattentasz akkor nem kell elölről kezdened nézni :)

Az oldal nem erre az egyetlen Critical Mass-re készült, terveink szerint minden CM előtt egy kicsit változni fog és természetesen mindig a legfrissebb képek lesznek rajta elérhetők.

A képek feltöltése is egyszerűen, előre címkézett feltöltéssel történik, nektek csak a fotóitokat kell kiválogatni, a címkét mi automatikusan rátesszük, ha a feltöltés gombra klikkeltek az oldalon.

A Critical Mass logóért köszönet Solidnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr661066916

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.04.16. 13:02:49

Mozgás!A most következő vasárnapot nagyon fogják utálni azok, akik autóval szeretnének a belvárosban közlekedni, ugyanis az gyakorlatilag egész nap le lesz zárva két rendezvény miatt. Viszont ez a két rendezvény fontos hagyományok továbbvivője, szóval min…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása