Business Photo - Kisvakus tanfolyam 1. rész

2009.06.23. 16:17 Hargita Nándor Szólj hozzá!

Ugyan több ismerősöm játszik/gyakorol előszeretettel vakukkal, komolyan és kevésbé komolyan - pl. Pozsi többeket az őrületbe és vakságba kerget a hirtelen és váratlan, több irányból támadó fotonsugarakkal, miközben békésen kortyolgatják a söreiket.

Bár nagyon csábító a többvakus strobist őrület, a vegyük-le-a-vakut-a-gépről mozgalom, azonban szívesen kezdeném az elejéről az egészet, ehhez kiváló alkalom a Business Photo most induló vakus videótanfolyama, az első rész a youtube-on

Külön öröm, hogy Joe McNally és Chase Jarvisszal egy lapon említik az indexes fotós Barakonyi Szabolcsot, akit a belső levlistákon mától csak Shooting Star-ként, esetleg Súting-Sztárkonyi Szabolcsként emlegetnek.

A második részért pedig katt ide: https://www.youtube.com/watch?v=oWqmt6alQw4&feature=channel_page

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr211203694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása