Wordwidephotowalk - Július 18-án a budapesti állatkertben és Badacsonyban

2009.06.24. 10:45 Hargita Nándor 3 komment

A worldwidephotowalk szervezői elfogadták a budapesti állatkertbe tervezett fotósétánkat, így az mindenki előtt nyitva áll! Jelentkezzetek a fotósétára a séta worldwidephotowalk oldalán, hogy tudjuk hány emberre számítsunk!

Miről szól ez a fotóséta?

Ahogy az előző bejegyzésben olvashattátok, július 18-án az egész világon, több mint 1000 helyszínen tartanak fotósétát, ebbe a rendezvénybe csatlakozik bele az Indafotó és a spottr.hu csapata egy budapesti és egy badacsonyi fotósétával!

Előkészületek, tennivalók

  • Fontos, hogy mindenki, aki szeretne jönni, regisztráljon a séta oldalán. Így mi is tudjuk, ha jöttök, ti is tudjátok, hányan jönnek, és még nyerhettek is az elkészült és feltöltött fotóitokkal.
  • A spottres szavazáson 43-an szavaztatok a budapesti sétára, így érdeklődés biztosan van - a kérésünk továbbra is az, hogy regisztráljatok a séta oldalán.
  •  

Találkozó, időtartam, útvonal

Július 18-án délután 15:00-kor találkozunk a Fővárosi Állat - és Növénykert főbejáratánál a Városligetben. Én ottleszek fél 3-tól, aki tud jöjjön előbb, hogy ne kelljen várni. Elég nagy az Állatkert és biztos vagyok benne, hogy 3 óra alatt nem tudjuk minden szegletét végigfotózni - ugyanakkor abban is hogy 3 óra alatt a többség elfárad már.

Ugyanezen okok miatt, ha sokan leszünk, akkor több kisebb csapatra oszlunk majd és felosztjuk a terepet, így mindenki azokat az állatokat fotózhatja ami igazán érdekli - ezt hívják fotószafarinak.

Az állatkert után átsétálunk a Pántlika bisztróba egy sörre és egy könnyed babgulyásra fotókat nézegetni.

 

Képek megosztása

A fotóitokat worldwidephotowalk, 2009, budapest, állatkert címkével lássátok el és a worldwidephotowalk oldalon is linkeljétek az esemény után.

 

Összefoglalva

Július 18-án csatlakozzatok a worldwidephotowalk rendezvényhez, fotózzatok velünk a budapesti állatkertben, vagy a spottr.hu csapatával Badacsonyban ahogy több tízezer fotós is teszi ezt világszerte!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr621205150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2009.06.24. 16:24:53

az állatkertben megnyílt már a nagyszikla? írtam nekik, nem válaszoltak. hátha más tudja...

utoljára így láttam:
viztorony.hu/kirandulasok/18/
érdekene készen is, de potyára nem mennék.

elpe 2009.06.30. 00:14:36

Részemről megtörtént a regisztráció. :)
süti beállítások módosítása