Fókuszban: Kánikula a városban nanopályázat

2009.07.16. 13:11 Hargita Nándor 1 komment

Volt tavaly egy fotópályázatunk, Kánikula a városban témával. A herefonnyasztó melegnek köszönhetően újra aktuális a téma - így aztán válogattam néhány képet a tavalyiak közül. 

Ugyan fotópályázat idén nyáron nem lesz, de attól még fotózzátok a városi hőséget és a városlakókat, mert a válogatást bővítjük tovább és a legjobb képekből újabb blogposzt és index címlapi válogatás lesz. A képeket augusztusig minden nap megnézem amikor 33 foknál többet jelez a köpönyeg.hu maximum hőmérsékletnek és ha találok jókat, abból válogatok. Díjazás nincs, "for fame" megy a dolog - büszkélkedjetek el a fotóitokkal :)

Iránymutatónak legyen elég annyi, hogy a rekkenő hőség hatásaira vagyunk kíváncsiak és arra, hogy a városlakók hogyan próbálják megúszni azt.

Ha már vannak képeid, akkor töltsd fel őket ide kattintva, vagy tedd rájuk a kánikula_a_városban címkét! 

Kedvcsinálónak néhány kép a tavalyiak közül: img, CatDesign, outside, kalmara, vacskamati, zsiross, OremRúBen, hello.iamrussian, deception.ignored és imoka fotói.

img: img1037

CatDesign: gomba

outside: 080

kalmara: Nyár van Veresegyházon

vacskamati: fürdés3 zsiross: frissítő, mint a zápor OremRúBen: Cseppek

 

hello.iamrussian: roza

deception.ignored: múzsa

imoka: Kánikula

Az összes válogatott képhez katt!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr111249242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása