Puma fotópályázat 2009 - Játékszabályzat - 3. periódus

2009.07.31. 11:34 Hargita Nándor Szólj hozzá!

  

„Puma Nyereményjáték"


1./ A játék időtartama
A „Puma Nyereményjáték" 2009. július 27. napján indul és 2009. augusztus. 30-ig tart. A játékban csak az ezen időszak alatt az Indafotó oldalára feltöltött fotók vesznek részt.

2./ A játékban résztvevő személyek
A játékban részt vehet minden természetes személy, aki rendelkezik a http://indafoto.hu/site-on ingyenesen regisztrálható „Indafotó Név"-vel valamint az Indafotó beállításokrészében megadott értesítési címmel.


A játékban résztvevők a megadott értesítési cím alapján kerülnek azonosításra. Az értesítési cím valódiságáért a játékos felel.


Jelen játékszabályzat kizárja a játékból a játékot szervező az Inda-Labs Zrt., Netpositive Kft., valamint az INDEX.HU Zrt., és a ZenithOptimedia, Puma Hungária Kft tulajdonosait, munkatársait és közeli hozzátartozóikat.


A játékban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen játékszabályzat, az Indapass valamint az Indafotó felhasználási feltételek minden rendelkezését.

 

3./ A játék menete


A játék időtartama alatt a játékban résztvevő személyek az http://indafoto.hu/ oldalra feltöltött fotóikkal vesznek részt az alábbiak szerint. 
Minden olyan az Indafotó oldalra a játék időtartama alatt feltöltött fotó részt vesz a játékban:

  • ami valamelyik meghirdetett verseny kategória témájához kapcsolódik, és csak egy kategória témájához kapcsolódik,
  • az adott versenykategória címkéivel pontosan ellátott. A pontatlanul (különösen, de nem kizárólag nyelvtanilag helytelenül leírt, hiányosan felcímkézett, rossz, vagy egyszerre több verseny kategória címkéivel ellátott, stb.) felcímkézett fotók automatikusan kiesnek a játékból. A játék keretében feltöltött fotók esetében a játékos igénybe veheti a játékhoz kapcsolódó feltöltő oldalt, ami segíti fotó feltöltéskor az automatikus címkézést a játék folyamán. Az oldal esetleges időszakos diszfunkcionális működéséből származó címkézési hibákért a játék szervezői nem vállalnak felelősséget, ezért javasolt a feltöltött fotók címkéinek ellenőrzése. A verseny kategóriák címkéi mellett a feltöltés során egyéb, tetszőleges, címkékkel is elláthatók a játékban résztvevő fotók.

A játékban résztvevő személyek nem tölthetnek fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat, tehát a feltöltött tartalom és az ahhoz kapcsolódóan feltöltött bármilyen adat

  • nem sértheti más szerzői jogait,
  • nem lehet olyan, ami faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szít, illetve súlyos vagy széleskörű ellenállást vált ki,
  • nem bátoríthat egészségre ártalmas anyagok használatára,
  • nem tartalmazhat bűncselekményre felbujtást,
  • nem tartalmazhat jogosulatlan vagy tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat,
  • illetve nem ütközhet egyéb jogszabály rendelkezéseibe.

 

4./ Felhasználási jogok

A játékban azok az Indafotó oldalára feltöltött fotók vesznek részt, amelyek tekintetében a szerzői jog jogosultja a jelen szabályzat elfogadásával és a fotók feltöltésével Creative Commons licencet, azaz felhasználási jogot biztosít. 
Ezen kívül a játékban részt vevő fotókra vonatkozik:

  • A játékban részt vevő fotókkal kapcsolatban a részt vevő személy kijelenti és szavatolja, hogy azok szerzői, tulajdonjogi, használati jogi szempontból nem sértik harmadik fél érdekeit. A játékban részt vevő tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a feltöltött fotókkal kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a játékban részt vevő személyt terheli. A játékban részt vevő szavatolja továbbá, hogy harmadik személynek nincs olyan joga, amely a feltöltött fotókkal kapcsolatban bármilyen átadott jog gyakorlását korlátozná vagy akadályozná. A játékos köteles a játék szervezőjét teljes mértékben mentesíteni minden olyan költség, kiadás, vagy egyéb kár alól, amely a játék szervezőjénél azzal összefüggésben merült fel, hogy a játékos által szolgáltatott anyagokkal kapcsolatban harmadik személy a játék szervezőjével szemben igényt támasztott. A játékos köteles továbbá belépni minden olyan eljárásba, amely harmadik személy fenti jogcímen a játék szervezőjével szemben indított, köteles továbbá megtenni mindent annak érdekében, hogy a játék szervezőjét a kérdéses eljárásból elbocsátást nyerjen. A játékosnak kell összeghatár nélkül kártalanítania és megóvnia a játék szervezőjét keresetekkel, intézkedésekkel, károkkal, veszteségekkel, költségekkel és kiadásokkal szemben - beleértve, de nem korlátozódva az ügyvédi díjakra és költségekre -, amelyeket a játék szervezője vagy bármelyik alvállalkozója, vagy munkatársa visel egy harmadik fél szerzői jogdíjának vagy egyéb jogának tényleges, vagy állítólagos megsértése miatt a jelen megállapodásban foglaltakkal kapcsolatban.
  • A játékban részt vevő fotókkal kapcsolatban a pályázó vállalja, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt felismerhető személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával.
  • A játékban részt vevő fotók többek közt esetenként megjelenhetnek Indafotó tartalom promóciós kommunikációkban a játék promóciós kommunikációjának részeként. A játékban részt vevők tudomásul veszik, hogy a promóciós kommunikációban a játék szervezői nem kötelesek feltüntetni adott fotó feltöltőjének személyes adatait.
  • A szervezők fenntartják a jogot, hogy a játék időszak lezárulta után a zsűri által válogatott fotókból kiállítást rendezzenek, amiről a fotók feltöltőit email-ben értesítik. Az esetlegesen megrendezésre kerülő kiállítással kapcsolatban költség a kiválasztott fotók feltöltőit nem terheli; a játékban érintetteknek, különösen, de nem kizárólag szervezőinek, illetve a fotó feltöltőjének nem származik anyagi bevétele a kiállításra kerülő fotókhoz kapcsolódóan.

 

5./ A beérkezett fotók elbírálása, zsűri

  • A játékban részt vevő fotókat az Puma Hungária Kft által felkért szakmai zsűri bírálja el kategóriánként.
  • A zsűri a játék időszak lezárulta után, 2009. 09. 15-ig hozza meg döntését.
  • A zsűri hozhat olyan döntést, hogy a részt vevő fotók mennyisége vagy minősége miatt valamely vagy összes kategóriában nem hirdet eredményt.
  • Az egyes verseny kategóriákban a zsűri egy-egy győztes fotót választhat.
  • A játék során a Zsűri bármikor bárkit indoklás nélkül kizárhat a játékból, és feltöltött fotóit törölheti különösen, de nem kizárólag a szolgáltató érdekeit sértő tartalom feltöltésének megakadályozása érdekében.
  • A játékszabályzat bármely pontjának megsértése a játékos játékból való azonnali kizárását vonja maga után.

 

6. / A játék eredményeinek közzététele

A játék nyerteseinek nevét az Indafotó saját site-ján teszi közzé. A nyertesek megadott értesítési címükön keresztül értesülnek a játék eredményéről. A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a nyertesek nevét és a játékban részt vevő bármely fotót a játékkal kapcsolatos kommunikációban közöljék, különösen, de nem kizárólag az index.hu-n közzétett sajtóhírben, interjúban, a játékkal kapcsolatos egyéb médiahírekben stb.

 

7./ Nyeremények


A zsűri döntése alapján díjazottak Puma táskát nyernek. 
A nyeremények készpénzre nem válthatók.

8./ Felelősség

 

  • Nem tekinthető a játék lefolytatása szempontjából módosító körülménynek semmilyen olyan előre nem látható üzemviteli diszfunkció, melynek során olyan technikai vagy egyéb körülmény lép fel, amely a játék menetét időszakosan befolyásolja, esetlegesen felfüggesztheti.
  • A Szervező nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
  • Továbbá az oldal esetleges időszakos diszfunkcionális működéséből származó címkézési hibákért a játék szervezői nem vállalnak semmilyen felelősséget.
  • A szervező Puma Hungária Kft. kifejezetten kizárja felelősségét bármely olyan kárért, amely a nyeremény átvétele után, azzal kapcsolatban, akár közvetett közrehatásával a nyertesnél vagy harmadik személyeknél felmerül vagy bekövetkezik.
  • Szervezők mentesítik magukat minden a játékban részt vevő fotóval kapcsolatos a játék lezárulta és eredményhirdetés utáni különösen, de nem kizárólag 4./ Felhasználási jogok pontban felsorolt esetleges jogvitákkal kapcsolatosan, azokat egyértelműen a játékosra hárítják.

 

9./ Adatvédelem

 

Az Inda-Labs Zrt. gondoskodik a játék során rendelkezésére bocsátott adatok biztonságáról, megfelelő technikai feltételek és eljárási szabályok alkalmazásával biztosítja a tudomására jutott adatok védelmét, hogy azok jogosulatlan felhasználására ne kerülhessen sor, illetve jogosulatlan harmadik személyek birtokába ne juthassanak.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr991279331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása