A Civil Expón kiállított fotók átvétele

2009.10.22. 10:18 Hargita Nándor 10 komment

A Civil Expó kiállítás október 25-én, vasárnap ér véget, a World Press Photo kiállítással együtt, egész pontosan este 8 órakor.

A fotóitokért vasárnap este 6 és 8 között jöhettek a Millenárisra, a World Press és a Civil Expo ekkor féláron diákjeggyel (ami még olcsóbb) tekinthető meg azoknak, akiknek kiállítottuk a fotóját. Ha még nem láttad a kiállítást, vagy visszajönnél - ez remek alkalom rá. A pénztárnál mondd, hogy ki van állítva a fotód!

Nem akartunk explicite díjátadót szervezni, a célunk inkább az, hogy aki tud, jöjjön el vasárnap este 6-8 között, nézzétek meg egymás képeit, beszélgessetek - a büfé is nyitva lesz :)

Aki pedig nincs a városban, vagy egyáltalán nem jó neki a vasárnap, az jövő héten (október 26 és 30 között) átveheti az Indexben (1033. Flórián tér 1-3, 1 emelet).

Postázni sajnos nem áll módunkban. Ha Nap Képének választottuk a képedet, akkor érdemes beszerezned egy doku-hengert valamelyik papírboltban - mondd az eladónak, hogy 40x60 centis nyomathoz kérnél hengert. A kisképek A4-es méretűek, ezt dossziéba téve tudjátok elvinni.

Várunk titeket vasárnap este 6-8 között a Millenárison!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr261465079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

forumuser 2009.10.23. 17:05:46

Ha legközelebb lesz ilyen, szvsz érdemes lenne úgy megszervezni, hogy a pályázati időszak végeztével még legalább néhány hétig látható legyen a kiállítás. Mert így az utolsó egy-két hét kiállítottjai elég kevés ideig láthatóak, csak kirakjátok, és már le is szeditek őket :)

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2009.10.23. 22:52:56

@trollkotze: ebben abszolút van igazság, mi is gondolkodtunk, hogy hogy legyen - és amellett döntöttünk, hogy menjen az egész a worldpress ideje alatt. jövőre - mert tervezzük - lehet időben elcsúsztatva, korábbi kezdéssel, korábbi befejezéssel.

Szentpeter 2009.10.24. 19:09:43

A civil expo hozzáállása nagyon üzletiesre sikeredett..

Fizessek belépőt, hogy átvehessem a fotómat.. ennyiért már magam is előhívom..

Nekem jobban esett volna egy olyan meghívás ahol vendégként hívnak meg és megköszönik hogy emelem a kiállítás fényét...

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2009.10.24. 20:03:33

@Szentpeter: kár hogy így gondolkozol.

azt hiszem a Civil Expo hozzáállása nem nevezhető üzletiesnek hiszen nem kellett semmi az induláshoz és a kikerüléshez mint egy időben készült jó fénykép.

hidd el mi is jobban szerettük volna, de sajnos nem volt mód az ingyen belépésre.

ha gondot okoz a 800 forintos belépő akkor gyere be az indexbe a képedért.

Sferrari 2009.10.25. 20:07:34

Sziasztok :)
Én viszont szívesen elmentem volna csak sajnos 250 km-re lakom a helyszíntől :( És Sajnos a mostanában nem is tervezem hogy Pestre megyek. Tudom hogy kikötöttétek hogy postázás nem lehetséges, de most az egyszer nem tennétek kivételt? Természetesen a postázás költségét állom, és az előző hozzászólóval ellentétben nekem eszmei értéke van képnek :) (én is előtudnám hívni de az nem az a kép amit remélhetőleg több százan láttak:) )
Ha ez lehetséges mail címemen elértek és megadom címem :) Ha nem akkor köszönöm hogy kiállítottátok a képet (A pókos :D). Azóta többen gratuláltak hogy tényleg jó lett :) Lehet ezután több időt fordítok a fotózásra :)

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2009.10.25. 22:42:49

@Sferrari: oh ez egészen szuper, én is gratulálok, így ezúton is, nagyon örülök, hogy egy ilyen kiállítás több fotózásra ösztönöz! hajrá, szeretnénk sok-sok szép képet tőled :)

Smith81 2009.10.30. 10:36:15

Sziasztok!
Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy elnyerte a zsűri tetszését négy képem is!:) És, hogy több fotós is kedvencei kőzé tette!:) Köszönöm, hogy kiállítottátok! Az első pályázat volt amire küldtem képet, így még nagyobb kedvet kaptam a fotózáshoz!:)
Sajnos nem tudtam elmenni a képeimért, de ha megoldható, hogy kollégám hozza el, akkor ma délután el megy érte az indexbe. Mi kell neki ehhez? Gonolom, a nevem, az indafotós nick-em a képek címei. Más esetleg?
Köszönöm!
Üdv,
Péter

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2009.10.30. 11:02:31

@Smith81: halihó, örülök, hogy így gondolod, annak meg pláne, hogy ezzel nem vagy egyedül :) sőt!

a képekért nyugodtan jöjjön a kollégád, hatig itt vagyok bent, más nem kell.

Smith81 2009.10.30. 17:10:51

@darthwalk: Szia, ott volt a kollégám de nem talált meg titeket. Nag yaz épület!:) Melyik utca felől tud bemenni? Mert még ott van a közelben. Tavasz , polgár vagy a kórház? Köszi

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2009.10.30. 17:59:38

@Smith81: polgár felől az udvaron, de az otp mellett van a "főbejárat".

a recepción megkérdezi, egyébként első emelet.
süti beállítások módosítása