Help-Portrait - okozz örömet egy fotóval!

2009.12.05. 16:26 Hargita Nándor 1 komment

A Help-Portrait egy nemzetközi mozgalom, amelynek egyetlen egyszerű célja van: örömet okozni a kevésbé szerencsés embereknek, hogy egyetlen napra különlegesnek érezzék magukat.

A módszerük sem bonyolult: szerte a világon, ugyanazon a napon összehozzák a rászorulókat, akikről önkéntes fotósok portrékat készítenek és a helyszínen kinyomtatják, majd ajándékba adják nekik a képet.

A nagy nap december 12-e. Nálunk az OpenPress fotóügynökség, a Vöröskereszt és a HP együttműködésével rendezik meg a Help-Portrait napot Budapesten a Sportaréna konferencia-termében, reggel 9 és délután 2 között.

Elsősorban anyaotthonokból és családok átmeneti otthonaiból érkeznek anyukák és gyerekek, (esetenként apukák is), illetve lesznek egyedülállók is, akik bentlakásos otthonokból jönnek.

Ha részt szeretnél venni, gyere hát délelőtt az arénába, egyrészt jó móka lesz a közös fotózás, másrészt így segíthetsz több embernek, hogy egy napra "sztárnak" érezhessék magukat.

Help-Portrait: twitteren, facebookon és a youtube-on. A budapesti rendezvény hivatalos felhívása.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr531576089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matakati (törölt) 2009.12.13. 07:42:03

Szívesen és jó szívvel tenném de nincs rá módom és lehetőségem ,de Ti ki tehetitek ezért köszönet néktek.
süti beállítások módosítása