Fotózz a BringaMánián!

2011.05.18. 09:15 bollaeszter Szólj hozzá!

A "Begurulunk" kezdeményezést a világ legmosolygósabb kerekesszékese hozta létre, azzal a feltett szándékkal, hogy leszámol azzal az előítélettel, ami "egészségesek" és kerekesszékesek között fennáll. Ennek érdekében egyrészt iskolákban tart előadást gyerekeknek, akik bármiről kérdezhetik és utána azt is kipróbálhatják, milyen kerekesszékből a világ, másrészt keresi a módot, hogy nagyobb nyilvánosság előtt is ledöntögesse ezeket a láthatatlan falakat.

Egy ilyen alkalom lesz a BringaMánia nap is most vasárnap, ahol saját sátorral, kerekesszékes ügyességi pályával és táncbemutatóval várják az érdeklődőket.

Érdemes már csak emiatt is elmenni, de ez egyúttal kiváló alkalom a fotózásra is, ugyanis aki május 25-ig elküldi a rendezvényen készült fotóját a fanny@begurulunk.hu címre, annak a képe kikerül a facebook.com/begurulunk oldalra. A legtöbb „lájkot” kapott kép ezután a Begurulunk honlapján és facebook oldalán is kiemelt helyet kap. Két szabály van: a képek a BringaMánia napon készüljenek és legalább egy kerekesszék(es) legyen a fotón. 


 

bollaeszter: 25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr42911220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása