Száguldó cirkusz - Forma1 - Brit Nagydíj

2011.07.10. 08:00 WadWanda Szólj hozzá!

A Silverstone Circuit egy versenypálya az angliai Silverstoneban. A pályán rendezik meg kisebb megszakításokkal 1950 óta a Formula–1 Brit Nagydíjat.

Ország:Nagy-Britannia Város:Silverstone Pálya név:Silverstone Circuit

Körök száma:60 Pálya hossza:5.891 km Verseny hossza:306.332 km


foto.pictures: d10gbr1515

foto.pictures: d10gbr1093

foto.pictures: d10gbr249

foto.pictures: dcd1006jy57

Nagy örömömre, találtam egy felhasználót az Indán aki a tavalyi futamot fotózta, itt nézhetitek meg a többi fotót és az albumot:http://www.http://indafoto.hu/fotopictures/f1_2010_greatbritain_silversto

 

A sportok királynője után következzen egy angliai(londoni) séta, fotóitok segítségével!

 

roll55: Millenium Bridge, The Gherkin, Tower 42

roll55:Millenium Bridge, The Gherkin, Tower 42

katona: Water Surface

katona: Water Surface

robertdani: tower bridge

robertdani: tower bridge

fenyob: DSC 14616web

fenyob: London

Keen25: London Eye 3

Keen25: London Eye 3

bonka1212: London Eye

bonka1212: London Eye

Ádám: Westminster Palace Ádám: Westminster Palace

talos: Angol romantika

talos: Angol romantika

talos: London Eye

talos: London Eye

gygurami: StoneHenge increDible colouRs

gygurami: StoneHenge increDible colouRs

 

Mint ismeretes Silverstone csak úgy tarthatta meg a Brit Nagydíj megrendezését, ha a megfelelő újításokat elvégzik mind a pályán, mind pedig az infrastruktúrában.Tavaly a pálya vonalvezetésének átalakítása már megtörtént, idén pedig az új célegyenest adják át. Eddig a padlógázas Copse volt a pálya első kanyarja, 2011-től viszont már az átépített Abbey lesz.A célegyenes áprilisi átadását az új boxépület és az új paddock-épület avatása követte májusban. Az új, Silverstone Wing elnevezésű komplexum 16500 négyzetméter területen helyezkedik el, ami 30 százalékkal nagyobb, mint a korábbi épületé.Tavaly a Bridge és a Priory kanyaroktól megszabadulva 5141 méterről 5891 méterre növelték a pálya hosszát. A tavaly kialakított szakaszon idén már az új boxépület is kiépítésre került, melyet Szárny-nak neveztek el. A 390 méter hosszú épületbe 41 garázst, 1 dobogót, sajtóközpontot, a versenyirányítás helyiségeit és a Paddock Clubot integráltak bele. Az átadón részt vett Nigel Mansell, Ross Brawn, Christian Horner is, akik mind elismerően nyilatkoztak az új létesítmény láttán.Mint ismeretes Silverstone csak úgy tarthatta meg a Brit Nagydíj megrendezését, ha a megfelelő újításokat elvégzik mind a pályán, mind pedig az infrastruktúrában.Tavaly a pálya vonalvezetésének átalakítása már megtörtént, idén pedig az új célegyenest adják át. Eddig a padlógázas Copse volt a pálya első kanyarja, 2011-től viszont már az átépített Abbey lesz.A célegyenes áprilisi átadását az új boxépület és az új paddock-épület avatása követte májusban. Az új, Silverstone Wing elnevezésű komplexum 16500 négyzetméter területen helyezkedik el, ami 30 százalékkal nagyobb, mint a korábbi épületé.Tavaly a Bridge és a Priory kanyaroktól megszabadulva 5141 méterről 5891 méterre növelték a pálya hosszát. A tavaly kialakított szakaszon idén már az új boxépület is kiépítésre került, melyet Szárny-nak neveztek el. A 390 méter hosszú épületbe 41 garázst, 1 dobogót, sajtóközpontot, a versenyirányítás helyiségeit és a Paddock Clubot integráltak bele. Az átadón részt vett Nigel Mansell, Ross Brawn, Christian Horner is, akik mind elismerően nyilatkoztak az új létesítmény láttán. Forrás:http://www.http://www.f1csatorna.hu/video/igy-epult-fel-az-uj-silverstone-i-boxutca

Formula-1: a Red Bullé az első sor, Webber indulhat az élről...A Red Bull ausztrál pilótája, Mark Webber indul az élről vasárnap a Formula–1-es Brit Nagydíjon Silverstone-ban. Mögüle csapattársa, Sebastian Vettel, míg a harmadik helyről a ferraris Fernando Alonso rajtolhat. Felipe Massa negyedik, Jenson Button ötödik, Lewis Hamilton 10., Michael Schumacher 13. lett az időmérőn.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr173050135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása