Indafotós sztorik

2012.02.18. 15:00 WadWanda 10 komment

 

Az elszánt fotós, mindent megtesz egy-egy jó fotóért, így aztán rengeteg jó sztori történik meg velünk.
Indul egy sorozat az Indafotóblogon, ahol ezeket a történeteket és közben készült fotóitokat megoszthatjátok.

A blogszerkesztés csapatmunka, aminek aktív részesei lehettek azáltal, hogy elkülditek a Veletek megesett sztorikat, történeteket. A posztsorozat segítségével, magatok válogatjátok ki kedvenc, érdekes fotóitokat és mutatjátok meg nekünk többieknek egy jó sztorival megspékelve. Lehet egy kicsit horgászosra is venni...tudjátok,... az ekkora hal esete... A sztori lehet vicces, jópofa, szórakoztató, komoly, tanulságos.....stb. és nem utolsósorban, számotokra egy kellemes/kellemetlen emlék, amit szívesen megosztanátok velünk.


Plusz motiváció: Az elküldött és publikált sztoritokon, képeiteken keresztül sokan eljutnak majd a többi fotóitokhoz is.

A posztot heti rendszerességgel tervezzük de az aktivitásotokon múlik, ha sok anyag érkezik akkor akár heti két vagy napi poszt is lehet majd belőle.

Küldjétek el erre a címre: wadwanda@googlemail.com , saját sztoritokat, mellékelve hozzá a fotók Indás linkjét (2-3 fotó).

Induláshoz kértem pár kedvenc, követett Indafotóstól történetet, hogy megjöjjön a kedvetek a sztorizáshoz!



Az Emlékezetes sztorik Indafotósoktól posztsorozat első mesélője Pingu.... Bővebben >>>

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr164089730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisklau 2012.02.18. 17:43:20

Jó ötlet! :)

Én hozzátettem a vállalható sztoriim egyikét :))))

WadWanda 2012.02.18. 19:20:17

@kisklau: Igen, jön majd az is!:)

Szentpeter 2012.02.19. 06:02:15

Én is jó ötletnek tartom a beszédes képnézegetést..

Biztos vagyok benne hogy lesz köztünk olyan aki élvezetesen tud irni, mint például VLM

Kedves kisklau, most azon türöm a fejem, mi lehet az a nem vállalható sztori ?

WadWanda 2012.02.19. 08:45:16

Mielőtt Szentpeter akaratlanul is megfúrja kezdeményezésünket, gyorsan leírom, hogy nemcsak gyakorlott bloggerektől várunk sztorikat, hanem MINDENKITŐL!
Nem elvárás az ékesszóló, szónoki képességekkel bíró írásmód, nem díszbeszédeket várunk, nem kell szóvirágokkal agyoncizellálni, nem vagyunk politikusok csak fotósok!:)
Érdekes történeteket várunk, jó fotókkal!

kisklau 2012.02.19. 08:58:41

@Szentpeter: Olyan mindig van :))) Amikor pl a VOLT fesztivál hangulatát próbáltam megörökíteni mobiltelefonnal és a vigyorgó barátnőimmel.
Na az pl nem vállalható.

Van az a felfokozott hangulat, amikor az ember úgy érzi, hogy minden nagyszerű és rendkívüli.
De a képen csak három elmosódott fejet látni, elmosódott háttérrel és buddha vigyorral :)
Erre gondoltam :)

Tacsi világa 2012.02.19. 17:07:41

Wanda, az emlékezetes történetek és a jó fényképek nem járnak mindig kéz a kézben, sőt a hajmeresztő pillanatok hozzájárulnak ahhoz, hogy nem lesz annyira jó a kép. A kép alkotójának bármennyire is értékes üzenethordozó egy közepesre sikerült kép, de más nem biztos, hogy így látja.

WadWanda 2012.02.19. 18:48:14

@tacsifoto: Az emlékezetes történetek meg, nem mindig hajmeresztőek:)De ha a hajmeresztő kategóriánál tartunk, lehet, hogy a pillanatról nem csinálsz jó fotót, de összességében azon az utadon azért csak sikerül egy-egy jó kép is...rengetegféle sztori esik meg egy fotóssal, nyilván nem arról gondoltam a jó fotót amikor mondjuk megkergeti egy bika:D de, előtte is és utána is fotózott....!?

Zo HUN · www.porscheonly.blog.hu 2012.02.19. 20:42:21

Szerintem penge_verdásoknak egy külön sztorirészleg lehetne.... :D Annyi érdekes esemény történt velünk! Élen a Fókusz-riporttal, amit le is adtak anno RTL-en. De egyéb sztori is lenne bőven. Nem veszélytelen az utakon való fel-le rohangálás, de ha a helyzet megkívánja, nincs mese! Szerencsére még senkit nem ütöttek el közülünk, mindenki él, és virul! :)...

WadWanda 2012.02.19. 20:53:50

@Zo HUN: Jó ötlet!:) Küldjétek a sztorikat, fotókat a megadott címre és indítunk egy "Penge verdás sztorik" sorozatot is! Biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas sorozat lesz!

Zo HUN · www.porscheonly.blog.hu 2012.02.20. 17:52:49

Szólok a többieknek is. Ha talán olyan rengeteget mégsem - nem tudom mennyire lesznek aktívak, ha azok lesznek- de 1-1 sztorit szerintem mindenképp kaptok! :) Majd meglátjuk.
süti beállítások módosítása