Fotós útikalauz rovat indul - írj te is!

2012.04.18. 10:00 Réka ‎ Szólj hozzá!

Strombus: Discover me, narancssárga

Ezen a héten új rovat indul az Indafotó blogon, melynek ti is részesei lehettek. Azt találtuk ki, hogy aki közeli-távoli úton volt, amelyet szívesen megosztana az olvasókkal, az írjon egy úti beszámolót. Többek között jó, ha a következők szerepelnek a posztban:
- Mik voltak a látványosságok, mit érdemes megnézni és mi okozott csalódást.
- Milyen fotóznivalók vannak és milyen volt az időjárás, fények.
- Útvonalak, séták, közlekedés, praktikus tapasztalatok megosztása. Ha 'csak' sztorizgatni szeretnél és elmesélnéd, milyen fotós kalandok értek az út során, azt is szívesen fogadjuk.
- És persze az úticélon készült fotók megosztása!
A posztban 8-10 fotót fogunk közölni a szokásos módon. A többi képet, amennyiben egységesen egy albumba teszed, vagy egységesen felcímkézed, akkor egy beágyazott galériában fogjuk közzétenni a poszt végén (a lübecki nyitóposzt mintájára).
 

Hogyan küldd el nekünk a posztjavaslatodat?
Írd meg a posztot és küldd el a rekafoto@gmail.com címre.
A szöveg mellé linkeld azt a 8-10 fotót, amelyeket nagyobb méretben szeretnél a posztba szúrva látni.
Ezen kívül linkeld az úticélhoz tartozó fotóid albumját vagy címke szerinti gyűjteményét, amelyet beágyazva fogunk közzétenni a poszt végén.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr364453187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása