Kelta portréi kisgyerekekről, többnyire fekete fehérben

2013.05.17. 00:00 Hargita Nándor 4 komment

Kelta: pá-pá II

Az album összes fotóját végiglapozhatod, amennyiben kattintasz a fotóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr765262553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

silu 2013.05.21. 11:58:35

Na akkor bocsánat, de még egyszer szeretném megkérdezni, ez hogy és miként. Egy jó kép változatai oszt annyi a galériában. A séma üzeneten kívül, valaki elárulná, miként kerülnek itt képek kiválasztásra. Ez nem a készítőnek szól, tetszik meg minden de azért az a múltkori 12 képe van de bekerült a főoldalra, újra kivágta a biztosítékot nálam. Van itt még színvonal, vagy bratyizás megy efelé is? És már bocsánat,de a legutóbbi válaszotok alapján a kedveléseket nézitek. Namármost az ismerősök között is egy virág közeliben kb. 50 like-t kap. Ugyebár ez nem mérce. Ki szerkeszti ezt? Nyugodtan üzenhet privátban is

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2013.05.21. 12:47:55

@silu: ezek úgy kerülnek kiválasztásra, hogy megnézek egy nap 300-500 képet, amelyik tetszik, azt elrakom a kedvenceim közé, amelyik nagyon tetszik, ott megnézem a fotós többi képét, bekövetem, hogy lássam az új munkáit.

ezekből válogatok a címlapokra. vagy a fotós profiljára linkelek, vagy egy bizonyos képre, esetleg albumra. ha aktuális egy téma, akkor a témába vágó blogposzt készül és arra.

12 képe van de címlapos? mert a szerkesztőnek (nekem) tetszettek a képei, és kikerült.

Csak a kedvencek száma alapján nem kerül ki senki.

silu 2013.05.21. 13:12:01

aha tehát egy 12 képes munkásságot átnézel, és úgy érzed ez a tuti. Na ne, de tényleg. Oké hagyjuk szerintem minősíthetetlen, amiket kiválasztasz, és ez nem az egyes fotók ellen szól, amik egyenként jók.

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2013.05.21. 13:23:20

@silu: neked pontosan mi fáj?

- az egyes fotók önmagukban jók, akkor miért ne válasszam őket ki?
- 12 képes fotós profilt miért ne linkelhetnék, ha egyszer minden egyes képe fasza?

Minden nap mást ajánlok és az a célom, hogy aki átkattint, az minél több képet megnézzen az Indán, megossza másokkal, visszajöjjön később, esetleg maga is töltsön fel. Szerintem ezt elég jól teljesítik a napi ajánlók.

Ha úgy érzed, hogy túl kicsi a merítés, akkor ajánlj nekem fotókat, albumokat, gyűjteményeket, fotósokat itt: indafoto.hu/darthwalk/details#send
süti beállítások módosítása