Beszámolók a fotóstúráról: Kontiki

2013.10.28. 14:22 Hargita Nándor 2 komment

24-i poszt végén kértem a túrán résztvevő kollégákat, hogy - akinek van hozzá kedve - írjanak néhány mondatos élménybeszámolót, hogyan érezték magukat, mi fogta meg őket igazán. Hárman ezt meg is tették, így most az ő beszámolóikat olvashatjátok:

  1. Mary-Ann beszámolója
  2. Kontiki túraleírása
  3. Cerezo visszaemlékezése

A mostani október 23. egy nagyon nagy misztikus nap volt, ugye senkinek sem kell magyaráznom: 2013_1023.

Hát ezen a misztikus napon elindult egy maroknyi kis csapat a világ közepe felé, a földcsakra közelébe. Nagyon jó lett volna, ha küzdelmes utunkat egy kis jótékony köd fedte volna el, de helyette, a 24 bátor fotós a meleggel dacolva indult meg, hogy meghódítsa a vadakat is kiálló köveket.

(ez is nagyon misztikus, mert a 24 eggyel több, mint az eddig eltöltött októberi napok száma, sőt kétszer annyi, mint 12, ami önmagában is egy szent szám és eggyel kisebb, mint amit a hőmérő mutatott Celsius fokban délután)

Szóval, először egyből egy patak állta útjukat, amely egyeseket kerülőútra terelt, de hamarosan újból egyesült a csapat és folytatták útjukat.

Lankásabb és meredekebb lejtők váltották egymást, de a kis csapat rendíthetetlenül közelített a csúcshoz.

Kontiki: a kezdet - indafoto.hu

Útjukat különös kő és fa alakzatok, szellemek kísérték.

Kontiki: fa-madár-szellem - indafoto.hu

Egyre meredekebb lejtők mögé bújt a hegycsúcs és a járható utat is felváltották a gyökerek és a talpuk alól kigördülő kövek tengere.

Kontiki: DSC 3086 - indafoto.hu

Végtelenségnek tűnő, keserves erőfeszítéseik nem maradtak eredménytelenek, mert röpke fél óra küzdelem árán megpillantották a csúcsokat, egyiket a másik után.

Kontiki: Vadálló kövek - indafoto.hu

A győzelmet, jó harcosokhoz hűen étellel, itallal ünnepelték meg, majd egy kis elvonulás után új távlatok felé néztek.

Kontiki: háttal az eseményeknek - indafoto.hu

A Prédikálószék volt következő állomásuk, ahol szembetalálták magukat a városi népek hatalmas seregével. Minek után itt is győzedelmeskedtek, röpke pihenő után újból bevették magukat az erdőbe.

Kontiki: erdő kápolna - indafoto.hu

Ezután könnyed gyalog-galoppnak tűnt minden egyes kilométer. Egészen addig mentek, amíg oda ki nem lyukadtak, ahonnan elindultak. Útjuk során gigányi mennyiségű pixeleket használtak el.

Itt könnyes búcsút vettek néhányuktól, majd serrel dicsőítették a Hegyet!

Kontár Csaba Attila alias: Kontiki

  1. Mary-Ann beszámolója
  2. Kontiki túraleírása
  3. Cerezo visszaemlékezése

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr425603040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seahawks 2013.10.29. 11:53:23

nekem magyarázd már el ezt a 2013-1023-at...

Kontiki 2013.10.30. 07:51:17

Semmi komoly ismeretem nincsen, csak a számmisztikával foglalkozók szeretnek, az ilyen anagramma szerű számkombinációkhoz, hozzárendelni valami különleges eseményt! Mi hozzárendeltünk egyet, egy jó kis kirándulást.
süti beállítások módosítása