Törékeny erő: Fotópályázat a kitartásról és a szeretetről

2015.10.07. 09:20 Kvaezo Szólj hozzá!

untitled-1.png

Az Indafotón igyekszünk érdekes, izgalmas fotópályázatokat hirdetni, a Mai Manó Házzal közös Láss, ne csak nézz! pont ilyen volt. Azt is figyeljük, éppen hol, milyen témában szerveznek mások fotópályázatokat. Most szívből ajánlunk egyet.

Még két hétig, október 20-ig vár olyan fotókat a 25 éves Gézengúz Alapítvány, amelyek bizonyítják, mi mindenre elég „néhány csepp törékeny erő”.  

Jubileumi pályázatuk célja, hogy segítsen megszüntetni az előítéleteket, kételyeket, oldja a határokat az egészséges és a sajátosan fejlődő gyermekek, valamint családjaik, tágabb környezetük között. 

Nem csak a kis „gézengúzokról” várnak erőt sugárzó képeket, hanem olyan fotókkal is lehet pályázni, amelyek az erőt mint többértelmű kifejezést mutatják be konkrét vagy elvont értelemben, akár a természetben is.

Bárki nevezhet, gyerekek, amatőrök és hivatásos fotósok egyaránt, külön kategóriában. A támogatók eddig összesen 450 000 Ft értékű tárgynyereményt ajánlottak fel a legszebb képek beküldőinek, a fotók zsűrizését pedig olyan hírességek vállalták, mint Keleti Éva fotográfus, Szigeti Tamás fotóriporter, Bartos Erika gyermekkönyv-író, és Kelemen Viktória, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere.

Az idegrendszeri fejlődésükben veszélyeztetett, sérült gyermekek diagnosztikájával és terápiájával foglalkozó GézengúzAlapítvány 1990 óta több tízezer baba gyógyításában vett részt, a pályázatot a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesülettel együttműködésben írták ki.


További információ, jelentkezés: http://www.gezenguz.hu/fotopalyazat

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr967921472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása