Légy az Index képriportere a 2008-as autómentes napon!

2008.09.17. 19:46 Hargita Nándor Szólj hozzá!

Szeptember 22-én ismét autómentes nap lesz egész Európában. Kíváncsiak vagyunk, hogy a hirtelen jött ősz ellenére mennyien gondolják komolyan az autó nélküli közlekedést.

Az Index-közeli Kerékagy bloggal közösen buzdítunk titeket, hogy válljatok képriporterré és dokumentáljátok az aznapi hangulatot, közlekedési helyzetet, a dudáló autósoktól a cikázó  kerékpárosokon át a tömegközlekedőkig.

Lőjetek képeket bátran mobillal, küldjétek be ott helyben az Indageóra, a 17654-es számra, hogy azonnal térképre kerülhessen (ne feledjétek az automentes2008 szöveget beleírni az MMS-be). Ha fényképezőgéppel fotóztok, akkor nap közben töltsétek fel képeiteket az Indafotóra és lássátok el automentes2008 címkével, így a képeitek bekerülhetnek az indexes tudósításba!

Hétfőn délután rendhagyó Critical Mass is megrendezésre kerül, az eddigiektől eltérve nem rendőrök által biztosított útvonalon vonul a tömeg Budapesten át, hanem két délutáni esemény helyszíne között lesz egy kötetlen útvonalú menet. Bővebben a CM oldalán.

A Critical Mass remek alkalmat biztosít, hogy dokumentálhassuk, milyen lenne az élet egy ízig-vérig biciklis nagyvárosban! Jöhetnek a fotók a bringás tömegről, csodálkozó autósokról, ezernyi piros hátsó villogóról.

Töltsd csőre az optikád és légy az Index képriportere a 2008-as autómentes napon!

Az Autómentes nap képei:

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr68686429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása