Fotók feltöltése mobiltelefonról az Indafotóra

2008.10.27. 14:26 Hargita Nándor Szólj hozzá!

Feltöltés mobilneten keresztül

Ha van kamerás mobilod és tudsz róla internetezni, akkor semmi sem állhat utadba, hogy mobilról is azonnal tölthess fel képeket!

Történt valami érdekes útközben? Fotózd le és máris töltheted fel! Menj fel a mobilodról az Indafotó feltöltés oldalára (ha szükséges, jelentkezz be). A feltöltés oldalon maximum 6 képet választhatsz ki és tölthetsz fel egyszerre. A feltöltés után feltölthetsz még több képet, vagy megnézheted a feltöltött képeidet. Albumválasztásra még nincsen lehetőség mobilon keresztül, az összes képed az alap_albumodba kerül.

A feltöltéshez ajánljuk az Opera Mini mobilos böngészőt (miután beállítottad, hogy hozzáférhessen a mobilod képeihez).

Feltöltés MMS-ben

Ha nincs mobilnet előfizetésed akkor MMS-ben küldheted be a képeidet az Indageo 17654-es telefonszámára (65 Ft + áfa, üzenetenként). Az MMS címe lesz a feltöltött fotód címe, az MMS-be írt szövegből pedig címkék lesznek. A fotód pedig a beküldés helyén jelenik meg az Indageo térképén!

Az Indageora akkor is küldhetsz be képeket, ha nem vagy regisztrálva az Indafotóban. A beküldés után visszakapsz egy kódot SMS-ben, amit az indás regisztrációd után, az indageo.hu oldalon begépelve magadhoz rendelheted a képedet.

Amire ügyelj

Manapság már egy átlagos mobiltelefon is több megapixeles kamerával van felszerelve, ami több száz kilobyte-os képeket csinál. Ha el akarod kerülni a hatalmas mobilszámlát hó végén akkor állítsd alacsonyabb (VGA, azaz 640x480 pixeles) felbontásra a kamerádat.

MMS beküldés esetén a mobilod automatikusan lekicsinyíti a képet, viszont így elvesznek a kép adatai (mint például a kép készítésének ideje, vagy a mobilod típusa, amivel a képet csináltad).

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr66874525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása