Fotózz az ünnepek alatt - az ajándékoktól az indokolatlan karácsonyi díszekig

2008.12.16. 12:35 Hargita Nándor Szólj hozzá!

Az ünnepek rengeteg lehetőséget nyújtanak sablonos és kevésbé sablonos fotók készítésére. Mi sem egyszerűbb, mint az újdonsült ajándékaid megörökítése - legyen az cuki vagy akár értelmetlen vagy vicces darab.

Kismacskát kaptál karácsonyra vagy egy anorákot a szálkásszőrű tacskódnak? Töltsd fel a fotókat a Cukiságra!

Modellautót hozott a Jézuska, netán egy igazi Ferrarit? A képnek a Belsőségen a helye! Ha bringázol és a fa alatt egy új országútit találtál, akkor irány a Kerékagy!

Übermobilt kaptál karácsonyra vagy USB-s svájcibicskát? A Bigyóblogra küldd be.

Idén is pulcsit kaptál? Hasznavehetetlen, romlott, összetört, szétesett, lejárt terméket találtál a csomagodban? Töltsd fel a fotót a Homárnak, aki ollóját csattogtatva várja a képeket!

Keresd a blogok oldalsávjában a feltöltés gombot, vagy kattints a fenti linkekre.

Ezzel még nincs vége. Karácsonykor a világ tele van indokolatlan, eltúlzott díszítésekkel. Girlandokkal díszíti a hentesed a karajt is? Töltsd fel a fotót róla! Vagy épp ellenkezőleg, csak egy nyamvadt fenyőre futotta kedvenc plázádnak? Ide a képekkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr79874621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása