Fókuszban: CeBIT 2009 - James Cage

2009.03.17. 00:23 Hargita Nándor Szólj hozzá!

James Cage a CeBIT-en járt és fotózott, nem is keveset. Itt az Indafotó blogon olvashattok egy rövd, általános összefoglalót a tapasztalatairól és megmutatjuk a 13 legjobb képét a - leírni is alig merem - 270-ből!

Az egyik képen egy üres pavilon van, az például azért érdekes, mert a prospektuson szereplő pavilonok közül kettőt zárva találtunk, mert nem volt eleg kiállító és a prospektusokat gondolom már előbb kinyomtatták, pár nagyobb pavilon is félgőzön üzemelt, igy tudtunk belesni a fallal elkerített rész mögé, ahol elénk tárult a pavilon másik fele, ami teljesen üres volt. Valóban érzékelhető volt a kiállitók és az érdeklődők számának csökkenése... azért a pénteki es a szombati napon elég sokan voltak, de ez elenyésző volt az eddigi évekhez képest. A másik ami feltűnt, hogy annak idejen, mikor először kint voltam 7 évvel ezelőtt, akkor olyan dolgokat láthattunk, amik 4-5 év múlva lesznek csak majd piacon, a mostani CeBIT-en olyan dolgokat lehetett látni, amik 1-2 év múlva lesznek piacon, vagy már eleve elterjedtek... szóval úgy néz ki, utolérte magat a fejlődes, vagy arról lehet szó, hogy a cégek titokban fejlesztenek, nem jönnek ki a vásárra megmutatni, hanem majd egyszercsak, amikor mar nem tudják tőlük ellopni az ötleteket... nem tudom. Mindenesetre elég szomorú volt látni, hogy ami kint volt kiallitva, annak a 95%-at ismertem, sőt, hasznalom is a nagyrészüket. Régebben ez elképzelhetetlen lett volna. Node itten volnának a képek:

James Cage: IGP1540

James Cage: IGP1545 James Cage: IGPA084

James Cage: IGPA061

James Cage: IGPA106 James Cage: IGP0197

James Cage: IGP0194

James Cage: IGPA108

James Cage: IGP1507 James Cage: IGP0265 6 7 James Cage: IGP1570

James Cage: IGP1594

James Cage: IGP0201

A személyes kedvenceim a kinti képek, különös tekintettel a kezdőképre - arra az óriási tetőre - és a toronyra. Akit mélyebben érdekel a CeBIT, az tekintse meg a maradék, nem kevés képet!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr731006733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása