Kiállítás: Budapest a fotóriporterek és a divatfotósok szemszögéből

2009.05.19. 20:25 Hargita Nándor Szólj hozzá!

 Budapest a fotóriporterek és a divatfotósok szemszögéből címmel nyílt szabadtéri kiállítás az Urbitális Majális - Nagyvárosfesztivál részeként szerdán a fővárosban; a hazai fotósok munkáit felvonultató tárlat május végéig látható a Városháza Parkban.

Bánkuti András fotóriporter, a kiállítás kurátora elmondta: Budapestet és a divatfotót szeretné közelebb hozni ez a kiállítás.

Az érdeklődők Korniss Péter, Benkő Imre, Fejér Gábor képei mellett Marton Szilvia, Pataky Zsolt és Sárközy Marianna fotográfiáit is láthatják. Baricz Katalin a divatfotográfia hagyományait követve többnyire fekete-fehér képeket állít ki. Hajdu András és Lábady István divatképeivel a hozzáértők több lapban és kiállításokon is találkozhattak. A fotográfusok közül a legfiatalabb Sztankó Bálint felvételei, Fazekas István, Túry Gergely, Végel Dániel és Bánkuti András művei láthatók a helyszínt szegélyező térfalon.


A csaknem 50 nagyméretű képen az érdeklődők a többi között az Erzsébet teret, a Széna teret, a Szabadság hidat, a Józsefvárost, a Budapest Parádé egy pillanatát, valamint egy-egy jellegzetes arcot láthatnak. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr471132144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása