Worldwidephotowalk! - Fotóséták az egész világon, július 18-án!

2009.06.12. 11:27 Hargita Nándor 2 komment

A méltán híres és népszerű Scott Kelby nevével fémjelzett rendezvény keretében a világon mindenhol fotósétákat tartanak egyszerre, egy napon.

Az idei worldwidephotowalk-ot július 18-án szombatra hirdették meg - ezen már mi is részt veszünk!

A spottr.hu-val közösen az Indafotó is szervez nektek sétát. Rövid tanácskozás után eldöntöttük hogy az Indafotós séta Budapesten lesz, a tervek szerint az Állatkertben míg a spottr.hu csapatából Tapir, egy badacsonyi sétával kedveskedik nektek.

A séták beregisztrálása folyamatban van - amint készen leszünk, tudni fogtok róla. Mindkét séta végére tervezünk egy kis "beülős-nézegetős-sörözős" programot, hogy azok is feloldódjanak akik egész nap veszettül komponáltak.

A sétákra akárki eljöhet és akármilyen géppel fotózhat. Még a látszatát is szeretnénk elkerülni annak, hogy ez egy fotógeek-sznob rendezvény, ha úgy jön ki a lépés, egyetlen mobillal is jöhetsz nyugodtan.

Igyekszünk olyan fotósokat elhívni akik kedvesek, nem utolsósorban remekük fotóznak és lehet tőlük tanulni - hisz a közös fotózás élménye mellett ez a lényeg. Ha ilyennek érzed magad, itt a helyed!

Aki regisztrál a worldwidephotowalk.com -on és belinkeli a netre feltöltött képeit, az elnyerheti Scott Kelby által felajánlott Nagydíjat is - ennek részletezését későbbre ígérik a szervezük.

Szóval a lényeg, ne csinálj más programot július 18-ára, tarts velünk egy szuper fotósétán akár a Balatonnál akár Budapesten.

frissítés: Időközben Marczis Miklós már regisztrált egy budapesti sétát - ha a szervezők nem engednek kettőt, akkor Miklós sétáját ajánljuk minden budapesti fotósnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr161180049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kobak · http://kobak.org 2009.06.12. 21:47:14

Hajrá, jó lesz! Örülök, hogy "rajta vagyunk a térképen!". :-)

bécsi pszicho · http://www.flickr.com/photos/haazee 2009.06.13. 05:29:23

Nándi! Szvsz elég rossz fényt vet a hobbifotósokra, ha egy ilyen séta kapcsán hangsúlyozni kell, hogy bármilyen géppel... :(
Vagy tényleg ennyire ... khm... izé... pocsék a helyzet?
süti beállítások módosítása