Fókuszban: Infinity - Babszi

2009.09.13. 08:39 Hargita Nándor 3 komment

Babszi: Infinity 35

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr331353393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forrási Róbert 2009.09.14. 11:21:02

Csak úgy megsúgom, a végén is i van: nem Infinity, hanem Infiniti...
www.infiniti.hu/
Izgalmas ez a fekete-fehér, de nagyon zavaró az a hajó(meg talán autó) ami a fényszóró alatt tükröződik. Viszont fini a motorháztető...

Ettől függetlenül úgy érzem, hogy a blog mottója nem mindig teljesül a képekre. Ugyan válogatott képek, de némelyik nem felel meg alapvető technikai szabályoknak(élesség, fehéregyensúly, belógó tárgyak a kép szélén, stb.).
Ezek az indafotó legjobb képei?

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2009.09.14. 11:40:03

@forrexp: az Indafotó legjobb képei valóban nem feltétlenül ezek, a frissen feltöltött képek közül igyekszem válogatni ide tartalmat - ezek bizonyosan nem tökéletes fotók - de a fotósok sem profik, hanem jellemzően lelkes amatőrök.

amikor kiemelt esemény van - pl augusztus 20 és társaik - és elegendő kép van, akkor csak a krémet válogatom ki, egyébként sima napiképnek belefér bármi ami éppen megfog, amikor először meglátom.
süti beállítások módosítása