Civil Expo kiállított képek

2009.09.26. 18:43 Hargita Nándor 2 komment

Pénteken volt a Civil Expo első kiállítási napja, a zsűri első nap 4, a második nap 7 képet választott ki a kiállításra.

A nap képét külön panelre állítjuk ki, a többi kiválasztott képet egyelőre a falra ragasztjuk, helyünk van még bőven! Úgyis azt tervezzük Barakonyi kollégával, hogy ahogy gyarapodik a kiállítás, úgy rendezzük át egyre-másra az egész gyűjteményt.

A zsűri által kiválasztott képeket az interneten is "kiállítjuk" - itt az Indafotó blogon, civilexpo illetve civilexpo_napképe címkével lesznek ellátva.

A kategória összes képét megnézhetitek a civilexpo.indafoto.hu oldalon - kattintsatok a három kategóriára és nézzétek végig a képeket kategóriánként ott, vagy az Indafotón.

Ha csak a kiállított képekre vagytok kíváncsiak, akkor a CivilExpo nevű indafotós kedvencei közt érdemes kutakodni!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr661409093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandisoma 2009.09.27. 20:43:05

Kérdésem az volna, hogy a nap képét, csak egy napig hagyják a külön panelen, vagy a kiállítás végéig tekinthető így meg?

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2009.09.28. 15:42:21

@bandisoma: hello, a nap képe az aktuális napon saját panelen van, utána a többi nap képe mellett kap helyet egy hátsó falon, és a kiállítás végéig megtekinthető!
süti beállítások módosítása