Délkelet-Európa -Emberek és Kultúra - fotópályázat

2009.10.27. 15:46 Hargita Nándor Szólj hozzá!

Az Európai Bizottság Bővítési Főosztálya elindította a "Délkelet-Európa -Emberek és Kultúra" című fotópályázatot, melynek segítségével be szeretnék mutatni Törökország és a Nyugat Balkán kultúráját és szépségét.

A pályázaton minden EU-s polgár indulhat olyan képekkel, melyek kapcsolódnak  Horvátországhoz, Szerbiához, Montenegróhoz,  Albániához, Macedóniához, Törökországhoz vagy Koszovóhoz - más megkötés nincs.

Az EU-s polgárok mellett természetesen a fenti országok állampolgárai is részt vehetnek.

A zsűri 24 képet választ a pályamunkák közül, amelyeket Madridban és Brüsszelben állítanak ki, valamint 3 díjat oszt ki, az első helyezett 3000, a második 2000, a harmadik pedig 1000€ értékben nyerhet fényképezőgépet vagy felszerelést.

Kiosztásra kerül még közönségdíj is, 1000€ értékben és mindegyik nyertesnek fizetik az útját a madridi és a brüsszeli kiállításra.

A képeiteket 2010. január 20-ig küldhetitek be a http://www.southeast-europe.eu címen, ugyanitt olvashattok részletesebben a pályázatról.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr511479152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása