Csatlakozz az Indafotó közösséghez!

2009.11.24. 17:43 Hargita Nándor Szólj hozzá!

A blog.hu fokozatosan teszi elérhetővé a blogok számára az egyes blog.hu-s blogok és indanetes közösségek összekötését. Most értek az Indafotó bloghoz, így kikerült hozzánk is az Indafotó közösség doboza, a tagok avatarjaival.

A közösséghez úgy tudsz csatlakozni, ha a blog közösség dobozában az Indafotóra kattintasz és megnyomod a nagy zöld gombot (itt az Inda univerzumban minden fontosabb gomb zöld, úgy látszik).

A közösség karcai közé posztolhatjátok a fotóitokat, amik kikerülhetnek a falra, vagy a közösség fotói közé, továbbá szeretnék oda posztolni olyan tartalmakat, amik ide a blogra kevesek, biztos, hogy a fotóséta felhívások is az Indafotó közösségből indulnak majd. Viszont a közösségesdiben pont az a poén, hogy nem diktatúra mint a blog, tőlünk függetlenül is cserélhettek eszmét egymással az Indaneten.

Egy szóval, hajrá! Csatlakozásra fel!

bartiboo: csatlakozás

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr461549385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása