FHB Család fotópályázat - második zsűrizés - december 11

2009.12.14. 10:47 Hargita Nándor 2 komment

A három győztes, a múlt héten nevezett képek közül:

hombre: Odanézz ! Van másik.

hombre: Odanézz ! Van másik.

benedeki: repülő...

benedeki: repülő...

tizso80: Babasáv

tizso80: Babasáv

 

Gratulálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr311596000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mityu Addideapénzt kft LE 2009.12.15. 23:09:06

A reklámszemét megjelenése a videóimba az általam feltöltött anyag törlését vonta maga után. Ha a fotóim között egyet is meglátok az összes fotómat és a regisztrációmat automatikusan törlöm. Bezzeg az indavideónál egy idióta sem akadt a pr managerek közül, aki egy kurva választ összedobott volna a két hete elküldött problémára. Kiemelt köszönet érte.

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2009.12.16. 10:04:39

@Mityu: halihó. a szolgáltatásainkat azért tudjuk ingyen adni, mert a hirdetők fizetik, ezt mondanom sem kell.

ezt azt jelenti, hogy a videók előtt a múlt hetihez hasonló pre-roll hirdetések jelenhetnek meg, de ezek csak pár másodpercesek, sajnálom, hogy ez rosszul esett.

a fotónál biztos nem lesznek a fotóidat eltakaró hirdetések, és egyébként is igyekszünk minimalizálni a bannereket, és a címlapok kivételével csak statikus hirdetésekkel dolgozunk, szóval innen kár lenne elköltöznöd.
süti beállítások módosítása