Hét képei pályázat, BIGpix és 50mm-es kiállítás a spottr-en

2009.12.22. 09:59 Hargita Nándor Szólj hozzá!

Aki egy picit is rajta tartotta a szemét a magyar fotósoldalakon, az nem tudta nem észrevenni a spottr-es srácok egy éves ténykedését. Anno még közös fotósétát is szerveztünk velük Tokajba, ráadásul nem is akármilyet.

Lényeg ami lényeg, hogy a spottr.hu szerkesztői minden héten hét képét választanak, a saját flickr groupjukba és az Indafotóra feltöltött képek közül, így indafotósként nincs más dolgod, csak követni a hét képei posztokban kiírt utasításokat, és a megfelelő címkével ellátni a fotóidat.

A BIGpix, pedig a boston.com által elindított nagykép-cunamiba illeszkedő minipályázat-sorozat, az aktuális minipályázatuk a havazással foglalkozik.

Sőt, a spottr-hez köthető az 50 miliméteres fotóblogok elterjesztése is - ezek olyan fotóblogok, ahová 50mm-es gyújtótávolsággal (igazából, 50mm-es fix objektívvel) lőtt képeket publikál a tulajdonosuk. Azért lényeges az 50mm, mert a fix 50-es obik elég olcsóak, nagyon nagy fényerejű, kreatívan használható objektívek. Tovább növeli az 50 milis fotóblog szcéna különlegességét az a tény, hogy a spottr ezen blogok képeiből jövőre kiállítást szeretne rendezni - ha a részletek nyilvánosságra kerülnek, akkor mi is írunk róla.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr171613374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása