Cseresznyevirágzás 2010 és húsvét!

2010.04.02. 15:55 Hargita Nándor 6 komment

Tavaly fantasztikusak voltatok a cseresznyevirágzás témájú minipályázaton, így idén is kiírjuk! Nem kell mást tenned, csak idei - a cseresznyefák virágzását megörökítő fotóidra - rátenni a cseresznyevirágzás és minipályázat címkéket - vagy ide kattintva feltölteni őket és máris játszol.

J.o.k.e.r: Pollen hadművelet: a berepülés

A játék addig tart, amíg a cseresznyefák virágzanak (szerencsére a szomszédom kertjében van is egy, így tudom követni). Jövő pénteken külön posztban részeredményeket hirdetünk!

Természetesen a Szörcsháttér játékon is indulhattok a képeitekkel, én nagyon örülnék neki, ha egy habos-babos fehér vagy rózsaszín fa lenne a szorcs.hu háttere egy hétig :)

spotter: Tojások

Más: Húsvéthétfő közeledik, locsolással, pirostojással, sonkával és koleszterinmérgezéssel, amit természetesen nem lehet kattintás, exponálás nélkül hagyni, úgyhogy ne legyetek restek, töltsétek fel bátran a nyakonöntött barátnőt/szomszéd csajt (mármint a fotót róla), a szépen kifestett húsvéti tojásokat, a terülj-terülj asztalkámat és ami még eszetekbe jut! Kedden erről is lesz poszt, a címkék: húsvét és 2010!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr331889818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thomee84 · http://indafoto.hu/itomi 2010.04.02. 17:37:36

:) épp ma akartam beszerezni pár húsvéti cuccot pont ehez. Cseresznyefákat pedig most jártam végig, úgyhogy töltöm is felfelé mindjárt:)

Sferrari 2010.04.02. 21:10:02

Mindig is mondtam faternak hogy cseresznye fa is kellene a kertbe :D így csak (egyenlőre) Mandula virágzásról van képen :D De ha találok a környéken egy cseresznye fát akkor megpróbálkozom :D
A húsvéttal pedig mindenképp :)

Sferrari 2010.04.03. 20:17:04

Na elkészült Húsvéti képek amik mondjuk annyira nem tetszenek :) Esetleg sima virágzás minipályázatot nem terveztek ? :D Mert ma egy barackfát találtam :) A cseresznyefa meg valami ritkaság lehet a környéken mert csak egyet találtam de még az se borult virágba :D

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2010.04.04. 10:39:57

dehogynem, csinálhatunk virágzást is!

allergia minipályázat lesz a neve, mindenki küldje be azt a növényt ami miatt hetekig tüsszög :)

Sferrari 2010.04.05. 09:11:30

Nyáron szép parlagfüves képek jönnének :D :D

J.o.k.e.r · http://www.macorultek.hu 2010.04.08. 17:51:53

Hehe, úgy néz ki a cseresznyevirágzásos minipályázatról idén lemaradok. Itt sztrájkolnak a fák, csak a barack virágzik, a cseresznye majd csak napok múlva fog. :)

Ettől függetlenül a résztvevőknek sok türelmes méhecskét és szélmentes időt! :) ;)
süti beállítások módosítása