Exhibicionista fotópályázat a Pöttyössel

2010.07.20. 16:52 istnagy 2 komment

Ugye, az megvan, mikor a reklámban a leányzó érzékien bontogatja a Pöttyös Gurut, miközben az irodista fiújáról szépen lassan lehámozódik az ing nyakkendőstül? Valószínűleg innen jött az ötlet, hogy Pöttyösék 'Keressük a leggurubb felsőtestet' címmel fotópályázatot hirdessenek az Indafotón.

Nyár van, ilyenkor szinte megszokott, hogy az ember nekivetkőzik, sőt jobb esetben bronzszínűre barnul, ráadásul a vízparton, nyaralás alatt a kamerája is állandóan a keze ügyében van, szóval a dolog rém egyszerű.

Készíts magadról, a barátodról, barátnődről vagy akár ő rólad egy remek képet, ami ízlésesen megfelel a kiírásnak, azaz esélyes a leggurubb felsőtest cím elnyerésére. Töltsd fel az Indafotóra, pályázz, és gyűjtsd be a lehető legtöbb közönségszavazatot. (A fotók előzetes moderációt követően jelennek meg.)

A legtöbb szavazatot kapók közül az első húsz egyedi Pöttyös pólóval, tovább tíz felsőtest-guru pedig egy karton Guruval lesz gazdagabb.

Mielőtt feltöltöd a guruesélyes felsőtestedről készült fotót, olvasd el a részvételi feltételeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr492164086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabeszphoto 2010.07.20. 20:36:29

Ismételten egy "kinekvantöbbhaverja" tipusú "pályázat"!:S

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2010.07.21. 17:15:01

@Gabeszphoto: viszont ez vicces és nem kell vérre menni egy doboz guru miatt :))
süti beállítások módosítása