Viszlát Szörcsháttér, hello Indafotófal!

2010.08.27. 12:33 Hargita Nándor 9 komment

 A Szörcsháttér játékot 2010 februárjában indítottuk a szorcs.hu -val közösen. Minden héten 12 képet bocsátottunk szavazásra, még pedig azt a tizenkettőt amit legtöbbet néztetek és legtöbben kedvenceltetek.

A szavazás dobogós helyezettjei közül egy héten keresztül egy kép a Szörcs kereső háttérképe volt.

A játék nyári szünetet tartott és most visszatér - kis módosítással.

Red Label: Színek.....

A játék lényege megmarad, azonban már nem a Szörccsel csináljuk közösen, hanem kizárólag az Indafotó berkein belül a következőképpen:

A játék neve Indafotófal lesz, a címke pedig "indafotofal"-ra változik. Minden nap egy jó képet tűzzetek ki az Indafotófalra, amit megmutattok a többieknek és a nagyvilágnak. Amire büszkék vagytok. Ami éppen szerintetek fontos, érdekes, érdekfeszítő, izgalmas.

EGY KÉPET NAPONTA. Ne árasszátok el a falat. Ha több jó képetek van, akkor is tartsátok be a napi egyet.

Hétfőnként ugyanúgy összesítem a legjobb képeket és egy blogposztban emlékezünk meg a legjobbakról. Szavazás is lesz, a győztes kép kikerül az Index címlapra! Tudom, a méret kisebb mint a Szörcsön, de itt még nincs vége.

Az Indafotóblog a jövőben alapvetően az Indafotófalról fog válogatni. Biztos van aki felfigyelt rá, hogy a Napiképek már egy ideje a szorcshatter címkés képek közül kerülnek ki, ezt szeretném folytatni az Indafotófallal is. De nem csak képekkel.

Albumokkal is. Imádsz imádkozósáskákat fotózni? Mindened a balatoni naplemente? Vagy a Frecce tricolore? Vagy a driftversenyek? Tűzz fel egy fotót a falra, adj leírást az albumodnak és kikerülhetsz az Indafotóblogra vele.

A Szörcsháttér játékra olyan szép képek érkeztek, ne törjön meg a lendületetek! Szép fényeket, jövő hétfőn jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr942251786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Szomszéd 2010.08.30. 11:47:15

Felcimkeztem egy parat... remelem talaltok erdekeseket kozuluk :)

Kedves Szomszéd 2010.08.30. 11:49:17

Basszus... most olvasom az 1 kepet naponta... eh :( Akkor most szedegethetem le roluk :(

syracusa 2010.08.30. 16:38:50

A "Tűzz fel egy fotót" linkkel minden újonnan feltöltött fotó megkapja a tag-et, ha jól gondolom. De csak egy képet lehet/illik ezzel jelölni, vagy hogy van ez? Mondjuk meglévő képekből készített új albumnál albumon belül egy kép, vagy mind kapja meg - itt akadtam el picinyt? Köszönöm.
T.

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2010.08.30. 17:41:31

@KGyST: oh engem megvezettek!

@syracusa: igen, mindegyik megkapja. ezek a címkézett feltöltőlinkek amolyan segítő kezek, vezetik a fotóst, hogy jó címkéket adjon, amit később lehet listázni.

az egy kép / napot azért vésem kőbe, mert voltak (vannak, lesznek...) olyanok akik mindazösszesképükre rárakják a címkét, ezek - még ha jó képek is - unalmasak. mindenkinek jobb ha változatos és izgalmas marad az Indafotófal.

és igen, ha egy albumod van, akkor a legjobb (vagy az albumodat legjobban jellemző) képre tedd rá az "indafotofal" címkét, legyen a döntés a képeket nézegető kezében, hogy ha átkattint akkor végiglapozza-e az albumod összes képét vagy sem.

ezek mind mind olyan ajánlások aminek a vége egy színesebb, érdekesebb és semmiképp sem egyhangú fal.

még egy jótanács az albumosoknak, én biztosan adnék leírást az albumnak és adnék leírást annak a képnek is, amit feltettem a falra, hogy a fal képeit nézegetve minél többet megtudjon a böngésző a fotódról. (a leírásban meg kb bármi lehet ami a képhez kapcsolódik, helyszín, sztori, technikai infók ha trükkös a felvétel)

na egy szuszra ennyi :)

syracusa 2010.08.30. 17:56:17

Ok, köszönöm, tiszta :). Jónak tűnik ez a koncepció amúgy, így elsőre, szvsz.

Eyre (törölt) · http://blog.hu/eyre 2010.08.31. 20:02:05

Ó én itt csak néző leszek asszem.Nincs kedvem ,sem türelmem ,és olyan szép képek vannak ,én csak kisinas vagyok hozzájuk,de jó amit csináltok ,majd nézelődöm.

vlm_ · http://vlmworld.com 2010.09.01. 07:40:02

Érdeklődöm, hogy van-e megkötés a képek formátumára, méretére vonatkozóan?
Akkor a szörcs címkéket már nem kell használni?

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2010.09.01. 12:25:42

@vlm_: igen is meg nem is. a felület ahol a legjobb kép meg tud jelenni, az inkább fekvőképre van tervezve (magasság a fix), de ha amikor a blogba nézek érdekes témákat, ott például az állókép nagyobban tud megjelenni, mert ott meg a szélesség a fix.

a szorcshatter címke helyett már az indafotofal címkét használd.
süti beállítások módosítása