Kihívás #2 - Fény-sebesség

2011.05.17. 15:21 Hargita Nándor Szólj hozzá!

 A Kihívás második fordulójának témáját az első kör győztese nmb találta ki, néhány szóban arról, hogy miért erre esett a választása:

Réka: Hazafelé

A hosszú záridő sokféle lehetőséget rejt magában. Szerintem kicsi az esélye hogy két teljesen egyforma szülessen két különböző fotóstól! Az esti autóúton húzódó végtelenbe futó fénycsíkok nagyon közel állnak hozzám. Kezdő fotósként szívesen tanulnék a profik képeiből, ezért választottam ezt a témakört. Szeretnék olyan képeket a versenyben látni, amiben valami fényes csík-csíkok születnek a hosszú expo végeredményeként. "Fénysebességre fel! " (nmb)

 A témánk tehát Fény-sebesség, azaz olyan hosszú záridős képeket várunk a pályázat fórum topicjába, amik hosszú záridővel készültek és az exponálás ideje alatt fényforrás haladt el az objektív előtt.

Ez is egy jó, gondolkodós, többféle megfejtéssel rendelkező téma, hiszen a fényfestéstől, az autók lámpáján át a csillagok mozgásáig bármi belefér.

 

FIGYELEM - ÍGY TUDSZ PÁLYÁZNI:

Okulva az első forduló félreértéseiből, készítettünk egy folyamatábrát a pályázaton való indulásról, hogy mindenkinek egyértelmű legyen.

 

  • Ha már feltöltötted a képed az Indafotóra, akkor kövesd a fenti ábrát és lásd el a képed "kihivas" és "feny_sebesseg" címkékkel.

 

  • Egy pályázó EGY képpel indulhat.

 

 

 

  •  

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr512911232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása