Budapest Pozitív fotópályázat eredményhirdetés

2011.08.29. 14:45 Hargita Nándor Szólj hozzá!

 A Mai Manó Házzal karöltve, kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek, fotósok szerint, mi jellemzi a harmadik évezredben Magyarország fővárosának mindennapjait.

Ezerötszáznál is több pályamunka érkezett, így a a zsűrinknek több időre volt szüksége a döntéshez, de a Magyar Fotográfia napjára megszületett a sorrend.

Az alább látható fotósok munkáját díjazta a Barakonyi Szabolcsból, Benkő Imréből, Korniss Péterből és Stenczer Sáriból álló zsűri, ezen felül 23 fotós 89 képét fogjuk vetíteni a kiállításon.

A pályázat kiírása az Indafotóblogon, és a Mai Manó Ház honlapján

Az első díjat Kálló Péternek ítélte a zsűri:

I díj: Kálló Péter: A kilátástalanságból kiutat jelent a nyolcadik kerületi srácoknak a kungfu. Van aki családját szeretné megvédeni vele és van akit a beton dzsungel törvénye kényszerít Kálló Péter Mária utca (2011)

 

sababa fababa: utcai shaolin 1

 

sababa fababa: utcai shaolin 2

 

sababa fababa: utcai shaolin 3

 

sababa fababa: utcai shaolin 5

 

Az összes díjazott képet megtekinthetitek az Indafotó NAGYKÉPES blogján, a pályázatra érkezett munkák közül vetítésre beválogatott képek listája pedig szeptember 1-től lesz publikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr793188124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása