Magyarország egy napja - Részvételi feltételek

2011.09.21. 14:44 Hargita Nándor 5 komment

 

 
Játékszabályzat
A pályázat szervezői
 
A pályázatban résztvevő személyek
A pályázatban részt vehet minden természetes személy, aki rendelkezik a http://indafoto.hu/ site-on ingyenesen regisztrálható „Indafotó Név"-vel valamint az Indafotó beállítások részében megadott értesítési címmel. A pályázatban részt vevők a megadott értesítési cím alapján kerülnek azonosításra. Az értesítési cím valódiságáért a játékos felel. Jelen játékszabályzat kizárja a pályázatból a szervező Inda-Labs Zrt., a tanarblog.hu munkatársait. valamint az INDEX.HU Zrt., tulajdonosait, munkatársait és közeli hozzátartozóikat. A pályázatban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen szabályzat, az Indapass valamint az Indafotó felhasználási feltételek minden rendelkezését.
Felelősség
Nem tekinthető a pályázat lefolytatása szempontjából módosító körülménynek semmilyen olyan előre nem látható üzemviteli diszfunkció, melynek során olyan technikai vagy egyéb körülmény lép fel, amely pályázat menetét időszakosan befolyásolja, esetlegesen felfüggesztheti.
  • A Szervezők nem vállalnak felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
  • Továbbá az oldal esetleges időszakos diszfunkcionális működéséből származó címkézési hibákért a pályázat szervezői nem vállalnak semmilyen felelősséget.
  • Szervezők mentesítik magukat minden a pályázatban részt vevő fotóval kapcsolatos a pályázat lezárulta és eredményhirdetés utáni különösen, de nem kizárólag a 6. Felhasználási jogok pontban felsorolt esetleges jogvitákkal kapcsolatosan, azokat egyértelműen a pályázóra hárítják.

A játék időtartama

Fotózás: 2011. szeptember 23.
Feltöltés: 2011. szeptember 23-25. 
A pályázat menete
A pályázók a pályázaton azon fotókkal vehetnek részt, melyek:
  • 2011. szeptember 23-án készültek,
  • a meghirdetett „Magyarország egy napja" dedikált feltöltési oldalán keresztül kerültek feltöltésre, és rendelkeznek a pályázat összes címkéjével: egynap, magyarország_egy_napja, tanárblog,
  • tartalmazzák a fotó EXIF információit.
A pályázatban résztvevő személyek nem tölthetnek fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat, tehát a feltöltött tartalom és az ahhoz kapcsolódóan feltöltött bármilyen adat:
  • nem sértheti más szerzői jogait,
  • nem lehet olyan, ami faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szít, illetve súlyos vagy széleskörű ellenállást vált ki,
  • nem bátoríthat egészségre ártalmas anyagok használatára,
  • nem tartalmazhat bűncselekményre felbujtást,
  • nem tartalmazhat jogosulatlan vagy tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat,
  • illetve nem ütközhet egyéb jogszabály rendelkezéseibe.
Felhasználási jogok
A pályázatban részt vevő pályaművek szerzői jog jogosultja - a pályázó
  • a jelen szabályzat elfogadásával és a fotók feltöltésével egy időben felhasználási jogot biztosít az alábbiak szerint.
  • A pályázatban részt vevő fotókkal kapcsolatban a részt vevő személy kijelenti és szavatolja, hogy azok szerzői, tulajdonjogi, használati jogi szempontból nem sértik harmadik fél érdekeit. A pályázatban részt vevő tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a feltöltött fotókkal kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a pályázatban részt vevő személyt terheli. A pályázatban részt vevő szavatolja továbbá, hogy harmadik személynek nincs olyan joga, amely a feltöltött fotókkal kapcsolatban bármilyen átadott jog gyakorlását korlátozná vagy akadályozná. A pályázó köteles a pályázat szervezőjét teljes mértékben mentesíteni minden olyan költség, kiadás, vagy egyéb kár alól, amely a pályázat szervezőjénél azzal összefüggésben merült fel, hogy a pályázó által szolgáltatott anyagokkal kapcsolatban harmadik személy a pályázat szervezőjével szemben igényt támasztott. A pályázó köteles továbbá belépni minden olyan eljárásba, amely harmadik személy fenti jogcímen a pályázat szervezőjével szemben indított, köteles továbbá megtenni mindent annak érdekében, hogy a pályázat szervezője a kérdéses eljárásból elbocsátást nyerjen. A pályázónak kell összeghatár nélkül kártalanítania és megóvnia a pályázat szervezőjét keresetekkel, intézkedésekkel, károkkal, veszteségekkel, költségekkel és kiadásokkal szemben - beleértve, de nem korlátozódva az ügyvédi díjakra és költségekre -, amelyeket a pályázat szervezője vagy bármelyik alvállalkozója, vagy munkatársa visel egy harmadik fél szerzői jogdíjának vagy egyéb jogának tényleges, vagy állítólagos megsértése miatt a jelen megállapodásban foglaltakkal kapcsolatban.
  • A pályázatban részt vevő fotókkal kapcsolatban a pályázó vállalja, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt felismerhető személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával.
  • A pályázatban részt vevő fotók többek közt esetenként megjelenhetnek Indafotó tartalom promóciós kommunikációkban a pályázat promóciós kommunikációjának részeként. A pályázatban részt vevők tudomásul veszik, hogy a promóciós kommunikációban a pályázatban szervezői nem kötelesek feltüntetni adott fotó feltöltőjének személyes adatait.
  • A pályázatban bármilyen módon díjazott fotókat a pályázat lezárását követően a szervezők és a lebonyolítók marketing célokra korlátozás nélkül felhasználhatják.
Adatvédelem
Az Inda-Labs Zrt. gondoskodik a pályázat során rendelkezésére bocsátott adatok biztonságáról, megfelelő technikai feltételek és eljárási szabályok alkalmazásával biztosítja a tudomására jutott adatok védelmét, hogy azok jogosulatlan felhasználására ne kerülhessen sor, illetve jogosulatlan harmadik személyek birtokába ne juthassanak.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr703243545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vAfotóriporter · http://blog.volgyiattila.hu 2011.09.23. 01:00:09

Érdekes játék, de ez a szabályzat azért hagy némi kívánnivalót maga után...

Mikrobi89 2011.09.23. 21:16:18

@fotóriporter: Kint sincs ez a poszt látható helyen, a blogon keresve nem találni. Ez tiszta lopás, emberek tudatába nincs mit csinálnak ha pályáznak az emberek.

2011.09.24. 05:58:35

@fotóriporter: @Mikrobi89: EZ kérlek az... Nem lenne ezzel nekem bajom, ha nem lenne benne, hogy a forrás megjelölése nélkül, meg korlátlanul mindenre felhasználhatják... ráadásul így keresve kellett ráakadni a szabályzatra...

vAfotóriporter · http://blog.volgyiattila.hu 2011.09.24. 11:22:13

@Mikrobi89: valóban nem hangsúlyozzák túlzottan, de a pályázat oldalán linkelik a játékszabályokat, én is ott találtam meg: egynap.indafoto.hu/

@edaniel: pontosan ezekkel van gond, mondjuk szerintem az is problémás, hogy ha már a díjazáshoz kötik, hogy felhasználhatják-e a képeket, akkor legalább tennék közzé, hogy kik, hogyan, mi alapján és mivel díjazzák a képeket. Mert ugye így meglehetősen zsákbamacska....meg egy ilyen Magyarország egy napját bemutató válogatásnál szerintem nincs is mit díjazni.

Deszkás 2011.10.06. 13:02:10

Kár, hogy csak 3 nap volt a feltöltésre. Erről akkor ennyit.
süti beállítások módosítása