Leroy Brothers - BDRtist projekt

2012.06.14. 16:46 Hargita Nándor Szólj hozzá!

A Leroy Brothers kezdeményezése nem más, mint egy újfajta fotópályázat, ahol a nézők/fotósok/internetezők beküldött munkái közönségszavazással kerülnek kiválasztásra és a művészek a legjobbaknak ítélet művekből - amik lehetnek fotók és szöveges üzenetek - készítenek egy új alkotást, egyszerűen a fotók és a szövegek összemosásából. 

bdr.jpg

Ezekből készül egy kiállítás, ami nem sokára Budapesten is látható lesz - így arra buzdítunk mindenkit, hogy még most küldjenek be alkotásokat, hogy a fővárosi kiállításon magyar munkákkal is találkozhassanak az oda látogatók.

Stenczer Sári üzenetét közvetítjük:

BDRtist! Vegyél részt a Leroy Brothers művészcsoport internetes, fotó és szöveg alapú projektjében!


A modern web demokratikus lehetőségeit felhasználva ezen az oldalon regisztráció után bárki tölthet fel képeket és rövid szövegeket, s szavazhat a többi felhasználó munkáira. Minden századik órában kiválasztásra kerül két kép és egy szöveg, amelyek később műtárgy formájában realizálódnak a Leroy testvérek kiállításain, többek között idén szeptemberben az acb Galériában Budapesten, egy installáció keretein belül.


Legyél részese az interneten keresztül a kortárs képzőművészet demokratizálódásának! 

a projekről bővebben itt:
http://www.leroybrothers.com/en

BETHEARTIST!

A friss képek között most épp Kádár Levente lakókocsis sorozatát (Caravan) láthatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr304588389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása