A Timeline pályázatról

2012.06.22. 16:25 Hargita Nándor 4 komment

redoctober: White Sands, New Mexico

Egy mosolygós olasz facebook-alkalmazott egy idei siófoki konferencián azt mondta: "Az a legjobb, ha hetente többször is cseréled a Facebook oldalad háttérképét!"

Ezt megelőzően és ezt követően is arról beszélt, hogy miért hagyjon ott náluk sok pénzt a hirdető, de ez már egy másik kérdés. Akkor meg is csapkodtam a saját vállamat, hogy hát igen, mit hetente cseréljük, a ti legnagyobb megelégedésetekre. Most emiatt persze tökön kéne szúrnom magam, mert hát az elmúlt 2 hónapban kétszer cseréltünk, de ettől kíméljetek meg, inkább arra kérném a kedves közösséget, hogy tárgyaljuk újra a Timeline pályázat feltételeit.

kisklau: fejléckép június kisklau1

Először is, mi lenne, ha nem pályázatnak hívnánk? Annak ott van az Indafotó Háttérképek (helló új végedátum!), másrészt nincs is értelme két, hasonló játékot játszani, amikor nagyjából csak abban különböznek, hogy az egyiknél egy erősen fekvő képet kell beadni a másiknál meg rá kell írni egy hónapot.

zoliber: Fejléckép M5-ös menti villanyvezetékkel :o)

Javaslatom a következő: Tegyétek bele a friss és fasza képeiteket a Timeline gyűjteménybe. Mi pedig egyszer csak - de durván heti rendszerességgel - kivesszük belőle az Indafotó, Blog.hu, Indavideó, Indamail, Index fórumok és az Indavideó Film fejléceibe azt, ami nekünk tetszik.

Puffancs: Timeline május4

Nem akarjuk ezt keretek közé szorítani, mert minek. Nem kell a képeket újravágni, csak alkalmasnak kell lennie arra, hogy a fejlécben lehessen. Jöhet az állókép is (legyen meg a szélessége pixelben, azért:), majd mi eldöntjük.

Puffancs: Timeline május2

Legyen tehát a Timeline gyűjtemény egy nagy kosár, amiből mi szabadon válogatunk, ti pedig belepakoltok képeket. Úgy, mint az Indafotófalra. Ennek megfelelően módosítom is a limiteket napi 1-re.

K7VIK: Timeline JÚNIUS - K7VIK (6)

Játszatok velünk! Mi pedig kiválogatjuk a szép és szezonális képeket, amik az oldalaink fejléceit díszítik. Hajrá!

A posztot dedikálnám Dósa Andrisnak, akit még nálunk is jobban lelkesít a Timeline sztori!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr844604960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása