Itt az adventi játék!

2012.11.30. 17:13 Réka ‎ 5 komment

A tavalyi adventi küldetésnek nagy sikere volt, sok és sokféle fotó érkezett a gyűjteménybe. Ezért közkívánatra ismét indul az Indafotó adventi játéka, ahol hetente pályázhattok a legjobb adventi fotótokkal.A pályázó fotókat az indafotó blog szerkesztői fogják elbírálni és a heti, illetve a végső győztes nyereményben részesül (erről Nándi fog bővebben beszélni).
A játék témája advent, és ebbe a tág fogalomba belefér minden a hagyományos karácsonyi készülődéstől a vallásos várakozásig. A tavalyi ismertető posztot erre találjátok és alant a tavalyi fotókban is gyönyörködhettek.

A szabályok:

  • Készítsetek fotókat az adventi készülődésről
  • Egész héten készülhet fotó
  • Az idei játéknak új gyűjtemény készült, oda töltsétek fel a fotót, link a szabályok alatt
  • Hetente egy fotóval pályázzatok, összesen négy fotóval az adventi hetek alatt
  • Természetesen lehet akár egy képpel is pályázni, de akkor is a feltöltés hetének sorszámával kell elnevezni.
  • A képek címe tartalmazza a felhasználóneveteket + advent1, advent2, advent3, advent4, aszerint, hogy melyik héten pályáztok. Pl: reka_advent1
  • Gyűjteménybe tétel határideje: advent1: december 3, 12:00, advent2 december 10 12:00, advent3 december 17 12:00, valamint advent4 december 24 12:00. (A következő hetekről külön is lesz majd emlékeztető!)
  • A helytelenül elnevezett fotók nem indulnak a játékon.
  • Ha egynél több fotót küldesz a gyűjteménybe, az először feltöltött fotód fog játszani. Az áttekinthetőség kedvéért viszont kérünk mindenkit, hogy tartsa be az egy hét-egy fotó szabályt!
  • Eredményhirdetés az összesített győztes fotóval szilveszter után várható, a heti győzteseket mentközben közöljük.

Gyűjtemény ITT!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr744939972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.12.18. 02:19:00

Az eddigi heti győztesek merre vannak?Én nem látom, de biztos rossz helyen keresem.Kösz.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2012.12.18. 11:53:47

@geegee: sajnos egyáltalán nincs rá időm, a nyereményről és a zsűrizésről sem kaptam információt, arra is várok. Remélhetőleg a végleges összegzés meglesz azért.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.12.19. 00:42:34

@Réka ‎: Jahogy úgy. Na majd akkor a végén, jó lesz akkor is

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2013.01.04. 11:42:47

Kedves játékosok! Az adventi játék szervezője jelenleg internetkapcsolat nélkül, mobilnetről tengeti napjait. Szilveszter utánra ígértem az összesített eredményt, ez eredetileg a mostani hétvégét takarta volna, de elképzelhető, hogy műszaki okok miatt tolódik a dolog. De nem felejtettem el és amint lesz pár órám egy számítógép előtt, jelentkezem :)
süti beállítások módosítása