Adventi játék - válogatás és eredményhirdetés

2013.01.07. 10:22 Réka ‎ 7 komment

Kedves játékosok!
Végre utolértem magam annyira, hogy nyugodtan leülhettem átnézni az idei, illetve most már tavalyi adventi vetélkedőre érkezett fotókat. Azt látom - és ez talán a kimaradt heti eredményhirdetésnek is köszönhető -, hogy az első héten sokkal több fotó érkezett, mint a következő hetekben. Ez megnehezíti a fotók arányos elbírálását, de úgy gondoltam, hogy minden hétről közzéteszem a szerintem leghangulatosabb műveket és ezután a teljes adventi időszak összesített győztesét hirdetem meg.

1. hét

kisklau: kisklau advent1

Kisklau vitathatatlanul az adventi játék koronázatlan királynője. Ezúttal is hozza a formáját egy csajos, pinkes, habos-babos összeállítással

cerezo: cerezo advent1

Cerezo fotója talán a személyes emlékek miatt oly kedves: hasonló angyalka az én ablakomat is régóta díszíti. A gyermekjáték, az apró ajándékok átszellemült hangulata itatja át ezt a képet.

Krémusz: Krémusz advent1

Krémusz fotója várakozással teli: készülődés kipipálva, minden szép rendben, az adventi gyertyák csatárláncban, már csak a várva várt nap hiányzik, hogy kigyulladjon az első lángocska.

solio: solio advent1

solio fotója láttán azonnal felcsendült bennem a "Csendes éj". Bár a karácsonyi kellékek szinte szégyellősen húzzák meg magukat a kompozícióban, ez egy olyan igazi téli esti, karácsonyváró hangulat, amikor az ember leáll, leül és csak élvezi a csendet.

2. hét

hunszabi: hunszabi advent2

Hunszabi második fotója vizuálisan érdekes a számomra, hiszen nem tiszta, hogy a fenyőgally sziluettként jelenik-e meg? És a kerek fényfolt egy bokeh-kör vagy valami más? Egyszerű és nagyszerű.

Sándorház: Sándorház-advent2

Várakozás, idő múlása, visszaszámlálás a nagy napig és egészen mellékesen két adventi gyertya fénye - Sándorház összefoglalja a dolgot.

solio: solio advent2

Solio kis betlehemje itt letisztultabb kompozícióban jelenik meg, de a meghitt hangulat és sejtelmes fény nem változott.

simléder: simléder advent2

Simléder fotója egyszerűen bitang jól néz ki! Karácsonyi díszkivilágítás, kék óra és nedvesen tükröződő hatalmas tér, kell ennél több?

3. hét

wyx: Űrkarácsony, nagykarácsony... advent3

Wyx karácsonyfáján bolygóközi ütközetek játszódnak. Vajon Darth Vader engedélyezte azokat a rózsaszín szalagokat?

daddyyankeefan: daddyyankeefan advent3

Daddyyankeefan hóember-angyalkái olyan sejtelmes, Diótörős hangulatot árasztanak, ahogy somolyogva várják a Télapót...

hunszabi: hunszabi advent3

... és igen, végre ismét itt a karácsonyi villamos! Nagyon tetszik, hogy az álló és a mozgó jármű is jelen van a fotón. Köszönet érte hunszabinak.

kisklau: kisklau advent3

Kisklau komolyabb, elmélkedő hangulatban ünnepelte a harmadik vasárnapot. De a háttérben már sokat sejtetően csillog a fa...

4. hét

cerezo: cerezo advent4

Cerezo negyedik fotója maga a megtestesült karácsonyi üdvözlőlap: aranyló tobozokkal, piros gyertyákkal, fenyőágakkal. Klasszikus magyar karácsony!

Krémusz: Krémusz advent4

Krémusz - és családja - gyönyörű mézeseket írókázott, figyeljétek meg a kerek mézesbe nyomott üzenetet is.

Babuuka: Babuuka Advent 4

Kicsit meglepődtem, hogy ilyen kevesen töltöttek fel fotókat az adventi, karácsonyi finomságokról - de Babuuka kókuszos kekszei nagyon jól néznek ki.

DosaAndras: Kellemes Ünnepeket! advent 4

DosaAndras eljátszogatott az agyammal, mert eltelt pár perc, amíg leesett, hogy hol is van itt az adventi téma. De aztán nagyot robbant!


A győztes

Igazságtalanság lenne egyetlenegy nyertest kikiáltani, ugyanakkor muszáj válogatnom - ezért belső sorrend nélkül három olyan fotót emelek ki győztesként, amelyek nemcsak hangulatukkal, hanem fotós értékük által is kimagaslottak a sorból. Íme a három bajnok - a nyereményekről Nándi gondoskodik:

kisklau: kisklau advent1

Kisklau: Advent1

solio: solio advent1

Solio: Advent1

DosaAndras: Kellemes Ünnepeket! advent 4

DosaAndras: Advent4

Az összes beküldőnek köszönet a játékért, a fotókba fektetett munkáért, amellyel sok szép pillanatot szereztetek az összes Indafotósnak! Boldog Új Fotós Esztendőt mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr45002118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisklau 2013.01.07. 10:47:55

Oh, köszönöm szépen :D :D :D

cerezo 2013.01.07. 17:22:23

Gratulálok mindenkinek! Itt is szép fotókat láttam...:)

Krémusz 2013.01.07. 17:47:08

Gratulálok :D
Jó játék volt!

szabolcsfoto · https://www.facebook.com/SimoSzabolcsPhoto 2013.01.07. 19:00:52

Gratula mindenkinek! :)
Külön grat Kisklaunak. Látszik, hogy örömmel készítette a karácsonyi fotóit, és rengeteg nagyon hangulatos képe sikerült a témában. :)

solio 2013.01.07. 21:26:31

Örülök az értékelésnek, köszönöm! Gratulálok Mindenkinek!

kisklau 2013.01.08. 07:20:28

Köszönöm szépen Mindenkinek! :)

DosaAndras 2013.01.08. 09:05:36

Nahát! Köszönöm! És grat mindenkinek!
süti beállítások módosítása