Indafotó háttérképek - indulj el, iratkozz fel!

2013.02.27. 11:08 Hargita Nándor 1 komment

Drága objektívkezelők, nyakunkon a tavasz, egyre többetek kezében izzanak a fényképezőgépek, mi pedig szeretnénk ha ti nem csak feltöltenétek a fotóitokat az Indára, hanem fel is hívnátok a világ, hogy mire vagytok képesek. Ennek egy jó példája a havi háttérkép sorozatunk, az itt indított fotók kapják rövidtávon a legnagyobb nyilvánosságot.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy egy maroknyi csapat kifejezetten várja az aktuális havi gyűjtemény megnyílását, de náluk sokkal többen vannak azok, akik egyszer-egyszer indulnak. Nekik szeretnénk segíteni egy egyszerű figyelmeztetéssel.

Készítettem egy naptárat amiben egyelőre két figyelmeztetés van, az egyik a lejárati határidő előtt pár nappal szól, hogy még nem késő indulni, a másik pedig a megjelenés napján jelez, itt vannak:

Aki nem használ naptárprogramot, az kattintson erre, és itt vegye fel a saját naptárjába az eseményt.

Hajrá!

Aki most kapna észbe, még nem késő, ma még jelentkezhet a márciusiba, és kész van az áprilisi gyűjtemény is, induljatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr125107882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mityu Addideapénzt kft LE 2013.02.27. 11:16:21

Aztán meg a magyar nyelv sajátosságait egy másik maroknyi csapat kellene, hogy felhívná mire nem vagytok képesek az indexnél. (Próbáltam hasonlóképpen fogalmazni, lassan én is megtanulom.) :D Ez már-már hagyomány nálatok. :) :)
süti beállítások módosítása