LoviGabi: Játékmetrók

2013.04.18. 10:13 Hargita Nándor 2 komment

LoviGabi: Játékmetrók

LoviGabi játékmetrói - kattints a képekért

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr175232814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

silu 2013.04.18. 10:41:51

Gondolom, hogy nem fogok túl nagy tetszést elérni az írásommal, de őszintén kíváncsi vagyok, milyen feltételek alapján kerül be valaki az Index indítólapján is látható válogatásba. Nem magam miatt mondom, mert ha valakinek tetszenek a fotóim, az megtalál, de az utóbbi napokban csupa teljesen érdektelen képpel találkozom, miközben, ha nem is hemzsegnek, de azért ennél jobb alkotókkal is találkozhatunk. Tudom van a sok puszi, köszi, szép, valszeg ismerősöktől, állandó használóktól, de könyörgöm. Nincsenek ennél jobb képek?

Hargita Nándor · http://sliceandsmile.blog.hu 2013.04.18. 11:13:23

@silu: a szerkesztők olyan vagy egy téma alapján keresgélnek - az indafotós keresőt használva - vagy egy szembejövő képet tesznek ki. egy kép pedig úgy jöhet "szembe" a szerkesztőnek, hogy nézi, hogy mit ajánl a rendszer érdekes képnek, nézi a folyamatosan jó tartalmat produkáló fotósok képeit, azok kedvenceit, valamint nézi, hogy miket osztanak meg az indáról facebookra, google plusra, twitterre, tumblrre, pinterestre.

ha így sem találtunk rá egy jó fotós képeire, akkor a fotós egész nyugodtan *ajánlhatja* a képeit akár itt: indafoto.hu/darthwalk/details#send oldalon üzenetben, vagy akár a facebook.com/indafoto page-en, esetleg a facebook.com/groups/indafoto csoporton keresztül.

egész nyugodtan ajánlhatod más képeit is, ha van valaki zavaróan jó, és még nem találtuk meg.

hajrá!
süti beállítások módosítása