Az Indafotó küldetése

2013.06.21. 09:02 Hargita Nándor 4 komment

"Az Indafotó a te fotóid helye az interneten."

Az Indafotó már a 2007-es indulása óta olyan fotómegosztó, ahová bárki feltöltheti a fotóit. Használhatod akkor is, ha csak fotótárhelyre van szükséged, de úgy is, hogy munkáidon keresztül megmutasd magad  a fotós közösségnek.

A szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy akár a szüleid is fel tudják tölteni képeiket, és a nagymamád is tudjon böngészni azok között, amiket te osztasz meg vele.

A 400 képre elég tárhely, amit minden hónapban megkapsz, akkor is elég lesz, ha kismama, mozdonyfotós vagy friss macskatulajdonos vagy.

Olyan funkciókat terveztünk az oldalba, amiket kezdő fotósként vagy régi motorosként is használhatsz arra, hogy több csatornán is elindítsd fotóidat az ismertség felé. Így persze visszajelzéseket is több csatornán kaphatsz.

hunszabi: Sorbanállás

Úgy gondoljuk vannak, akik az élményeiket - legyen az új családtag vagy egy jó kirándulás - csak családjukkal és barátaikkal osztják meg szívesen. Az erről szóló fotók nem igénylik a nagy nyilvánosságot, ezért tettük lehetővé az albumok titkosítását vagy elrejtését.

Az Érdekes Képeket és a Gyűjteményeket azoknak terveztük, akiknek remek fotói népszerűek lehetnek, tán még hírnevet is szerezhetnek a fotós közösségben, a blog-, és Index-olvasók körében. Erre valók a napi szintű kiemelések és promóciók.

Az Indafotón tarthatod az összes olyan pillanatot, amiért érdemes volt gépet ragadnod és megörökítened. Azokat a képeket, amikre érdemes emlékezni, és könnyű is, hiszen mindig ugyanott találod te is, és mindazok, akikkel megosztottad.

Az Indafotót neked terveztük, mindegy, hogy az emlékeid rögzítése és megosztása a célod, vagy a legjobb fotóid büszke bemutatása. Várunk az Indán, mert nekünk az a küldetésünk, hogy a fotóidnak helyet adjunk, itt, az interneten.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr565284257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Szomszéd 2013.06.21. 09:12:18

Köszönjük, hogy ilyen lelkiismeretesen dolgoztok értünk! :)

kisklau 2013.06.21. 09:17:54

Nagyon kedvelem ezt a helyet és mindig kiemelem, hogy itt kezdtem megosztani a képeimet és innen ismerték meg néhányan. :) Közben egy remek közösségnek lehettem része. Szóval csak bátran! :) Köszönet!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2013.06.21. 09:22:36

A közösseget, talikat, fotosetakat se hagyjuk ki a felsorolasbol! :)

Krémusz 2013.06.21. 14:38:02

Éljen! Öröm itt lenni, köszönet a munkátokért :)!
süti beállítások módosítása