Üdvözlünk az Indafotón!

2013.06.21. 09:02 Hargita Nándor Szólj hozzá!

didu: Hello

Az Indafotón bárki tarthatja a képeit. Apukák a kölök focimeccsén készülteket, természetfotósok a metszően éles ritka madár és rókakölyök-fotókat, nagymamák a családi albumot.

Fotómegosztónkat gyorsan elkezdheted használni. Regisztráld magad itt, és kezdheted is a feltöltést.

Albumaidat megoszthatod egy szűkebb körrel (család, barátok), vagy mindenkivel, ide értve az Indafotósokat, Index olvasókat, az egész világot. Sokan mások is ezt teszik. Nézd meg az ő fotóikat itt. Ha néhány fotódat te is megmutatnád, töltsd fel őket a Gyűjteményekbe.

Lehet, hogy mások kedvencelik majd őket, ahogy te is kedvencnek jelölheted azt, ami tetszik. Értesítünk arról, ha valaki kedvencelt, ahogy rád is felfigyelhetnek egy kedvencelésed után.

Kövesd azokat az indafotósokat, akiknek korábbi fotói tetszettek, és érdekelnek az újabb feltöltései. Meglátod, néhányan téged is elkezdenek majd követni. Így egyre többen láthatják majd fotóidat, sőt még az Érdekes képekbe is kiemelhetnek. Innen már tényleg csak egy ugrás az Indafotó blog, vagy az Index címlap, azaz a képeid komoly sikere, nagy közönség előtt.

Nincs nevezés, nincs verseny. Tölts fel, ossz meg, kedvencelj, kövess, és nézd meg, mi történik!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr325284461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása