VÍZ és JÖVŐ - Fotópályázat - technikai információk

2013.08.05. 09:28 Hargita Nándor 2 komment

Fotográfiai pályázat a Budapesti Víz Világtalálkozó kapcsán a MAGYAR FOTOGRÁFUSOK HÁZA – MAI MANÓ HÁZ és az INDAFOTÓ szervezésében

 “Víz! Se ízed nincs, se színed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy.” Antoine de Saint-Exupéry

A Vízügyi Együttműködés Nemzetközi Éve és a 2013. október 8-11 között megrendezésre kerülő Budapesti Víz Világtalálkozó alkalmából a Magyar Fotográfusok Háza az Indafotóval együttműködésben fotópályázatot hirdet. 

A pályázat tematikája, nyereményei részletesen a MAI MANÓ HÁZ blogján olvasható - ide kattintva.

Inspiráció: www.budapestwatersummit.com

logo.png

Megkötések

A pályázatot a Magyar Fotográfusok Háza és az Indafotó hirdeti meg. A pályamunkák formai és technikai megközelítése műfaji megkötés nélkül, teljesen szabadon kezelhető és értelmezhető. Minden pályázó csak egyedi, 2000 után készített fényképet (max. 3 db különálló kép) küldhet be a pályázatra. 

A pályázaton részt vehet saját alkotásával minden magyar, vagy Magyarországon élő, külföldi állampolgár. A műveket Indapass regisztrációt követően az Indafotón a Víz és Jövő gyűjteménybe kell elhelyezni 2013. augusztus 1. – 31. között. A feltöltött képek mindegyikének pontos címet kell adni és a képaláírásoknak tartalmazniuk kell a pályázó nevét és a kép keletkezésének évszámát. A zsűri által kiválasztott alkotókat az Indafotóban megadott értesítési címükön fogjuk megkeresni.

Beküldéssel kapcsolatos információk

Határidő: augusztus 31.

Maximális képméret: 8 MB és 10 000 pixel.

Képek feltöltéseIndafotó feltöltés

Pályázat gyűjteménye: VÍZ és JÖVŐ gyűjtemény

Gyűjteményhez hozzáadás: VÍZ és JÖVŐ: Képek hozzáadása

További kérdések

Ha elolvastad a Mai Manó Ház és az Indafotó kiírását is, de még mindig van kérdésed, akkor keress minket:

Pályázati információ: vivien.boronyak[kukac]maimano.hu

Technikai kérdések: hargita.nandor[kukac]index.inda.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr715445622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Szomszéd 2013.08.06. 02:47:45

Több dolgot nem értek...

"A feltöltött képek mindegyikének pontos címet kell adni és a képaláírásoknak tartalmazniuk kell a pályázó nevét és a kép keletkezésének évszámát."

A Pályázó neve esetleg nem derül ki véletlen a képből valamilyen formában? A Kép keletkezésének ideje nem derül ki az exifből és/vagy a feltöltés időpontjából? Mit jelent az, hogy pontos cím? Ne legyen az, hogy IMG_200113442.jpg?

bart42 · http://indafoto.hu/bart 2013.08.07. 08:24:42

@Kedves Szomszéd: A kép keletkezésének ideje a legritkább esetben egyezik meg a feltöltés időpontjával, exif adatok meg nem minden képben vannak jelen (vannak olyan képszerkesztők amik nem írják bele a file-ba).

A legtöbb esetben a felhasználói név sem egyezik a feltöltő igazi nevével...

Pontos cím... na ezt én sem értem mit takar ;)
süti beállítások módosítása