DogtheDog küldte: Seattle GigapixelArtZoom

2014.01.27. 13:41 Hargita Nándor Szólj hozzá!

A Microsoft újabb projektje gigapixel témában - a Seattle Art Museumban mutatták be pénteken este a Seattle-ről készült újabb óriásképet amit a helyi művészek eastereggjei (tulajdonképpen mini-kiállításai) tesznek érdekesebbé - a Microsoft pedig gyakorolhatta a panorámaképgyártást, amire remek technológiája van.

Egy, a több werkfilmek közül:

A teljes képet a gigapixelartzoom.com -on lehet megnézni, ahol leírják hosszabban a történetet és a résztvevő művészeket.

A Microsoft fotósai első lépésben elkészítették a teljes panorámát, majd jöttek az művészcsapatok a kiállításaikkal és befotózták azt is.

Itt már nem a gigák száma a lényeg, a seattle-i kép csupán 20 gigapixel, míg a Budapestről készült legnagyobb fotó - szintén a Microsoft közreműködésével - 70 gigapixeles, és itt tudjátok megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr125784948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása