Fáraók Titka - nyereményjáték?

2014.03.06. 12:22 Hargita Nándor Szólj hozzá!

A múltkori capás nyereményjáték jól sikerült, úgyhogy a Kossuth Kiadóval közösen hasonló kvízzel jelentkezünk. Az apropó a Történelem Nagy Rejtélyei sorozat, amelynek az első kötete a Fáraók Titkai.

_.jpg

A könyv ügyesen kombinálja a magazinos formát (formátumot) és a lexikonok információsűrűségét. A kiadó és a szerkesztők nem fukarkodtak a képekkel, annyi fotóval díszítették a könyvet, hogy az felkeltse egy fotósblog közönségének figyelmét is.

Ha érdekel Egyiptom történelme, és úgy érzed tudnál válaszolni néhány komolyabb kérdésre, akkor töltsd ki az alábbi kvízt és a végén add meg az Indapass emailcímed:

KVÍZ!

 

Ha csak a fotók keltették fel az érdeklődésedet, akkor jobb, ha elkezded kiguglizni a válaszokat, mert a Fáraók Titkaiban minden oldalon van még két hasonlóan izgalmas kérdés, sőt az egész sorozat kérdőjelekre épül!

A könyvsorozat további részeiben választ kaphattok arra, hogy létezett-e Atlantisz? Miként zajlott le a közép-amerikai indián kultúrák tragédiája? Mit hordoznak a holt-tengeri tekercsek misztikus talányai és a Húsvét-sziget ősi szobrai? Hogyan alakult a Bermuda-háromszög horrorisztikus krónikája? Hogyan alakul a Seuso-kincs elátkozott sorsa?

Ezek a képek csak kedvcsinálók a könyv 45 oldalához.

A Kvíz március 12-én zárul - eredményhirdetés 13-án itt, az Indafotóblogon.

A nyeremény 10 példány a Fáraók Titkai című könyvből, amit a helyes választ adókból sorsolunk ki.

Bővebben a sorozatról a Kossuth Kiadó oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr85843164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása