Római part

2013.02.23. 09:12 Hargita Nándor 9 komment

A héten ez téma. Legyen-e mobilgát, vagy sem? Káros? Előnyös? Ártéri lobbi? Természetvédők? Döntse el mindenki a hírek alapján, hogy szerinte mi a jó, mi ehhez megadjuk a magunk segítségét az alábbi 17 képpel.

Leicapress: Apály

hohoho horgász: Római part és kolbász

Twinreni: REN3765

Leicapress: Római part, 2011

Goldie: Római part

nevetnijo: sörkert

csavarhuzo: laguna

csavarhuzo: ártér

matt-hew: Állóhajó

Stockton: Duna-part

darthwalk: Római hajó

darthwalk: Római part

I\\/I4R[ł: Téli Duna

zénó62: A római-part

Stockton: Duna-part

I\\/I4R[ł: Elhagyott szálloda

Volt már Indafotóséta is a Rómaira tavaly, erről itt olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://indafoto.blog.hu/api/trackback/id/tr785098409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spongyi 2013.02.23. 14:54:08

Szerintem mindenképp meg kellene őrizni olyannak mint amilyen. Véleményem szerint az életünk során vannak olyan körülöttünk lévő dolgok melyek a ma élő embernek tabunak számítanak. Nem azért vagyunk itt erre a kis időre, hogy a szép dolgokat tönkre tegyük, hanem azért, hogy a szebbeket még szebbé varázsoljuk. A mobilgát pedig pont tönkre tenné azt melyet őseink próbáltak számunkra megmenteni, és olyannak megőrizni amilyen az valójában kialakult.
Ennyi erővel már lebonthatnánk a Parlamentet is, hisz az nem felel meg a modern épületek külalakjának, meg sokba kerül a fenntartása is meg na, már régi.
Szóval szerintem vannak olyan dolgok melyekhez nem kell nyúlni mert az úgy jó ahogy van, és azért szeretik az emberek mert olyan amilyen.
Aki meg nem tudja elviselni, hogy évente egyszer kétszer kiönt a Duna, az ne építkezzen vagy ne költözzön oda. Ha meg oda megy lakki ne háborogjon ja fel kell venni a gumicsizmát.

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2013.02.23. 22:29:25

de hiszen bekerült két képem is! köszi srácok!

vlmworld · http://www.vlmworld.com/ 2013.02.24. 07:46:34

A közhiedelemmel ellentétben az ártér nem azért van, hogy gáttal védjék, hanem azért, hogy az emelkedő víz tudjon terjeszkedni. Ez így normális. Aki pedig ilyen helyre építkezik (mert megvett mindenkit a hivatalban) annak arra is legyen pénze, hogy megvédje saját ingatlanát a saját telekhatárain belül, ne pedig közpénzből keljen megvédeni. Én egy fillért sem költenék rájuk.

Arra a területre nem azért járnak annyian sétálni, bringázni, hogy a mobilgátat csodálják!

Mityu Addideapénzt kft LE 2013.02.24. 15:19:19

A mobilgát pedig nem azért kell, hogy megvédje az ártéren épült ingatlanokat, hanem azért, hogy ki lehessen "legálisan" fizetni egy valag pénzt. Röviden: mutyi. Nézd meg az Óbudai Promenád nevű képződményt. Részletek érdekelnek? Pl. a munkások sem értették, hogy a fehér fa ládákat miért kellett kivitetni Olaszországba lefestetni fehérre... Vagy nézd meg a Bécsi út Szépvölgyi út - Nagyszombat utca közötti szakaszát. Tippelni tudom, hogy a páros oldal így marad évekig. Hatalmas tévedésben van az az íróasztal huszár, aki a jelenlegi járműforgalmi szabályozást azért találta ki, mert a környéket PR parkolónak használták. Ismerni kellene a helyi viszonyokat. Van olyan útszakasz, ahol kifejezetten kérve lett az egyirányúsítás még valamikor 1995-ben. Most, hogy kétirányú forgalmú lett ezen szakasz, s meg is van spékelve egy megállni-várakozni tilos jelzéssel, így három sorban parkolnak, várakoznak a járművek. Külön "köszönet" érte. Persze a bírságbevétel növelése szempontjából már érthető a kialakított forgalmi rendetlenség. :)

Osan 2013.02.25. 18:40:57

Jó lesz mobilgát , de előre nevetek a szálloda tulajdonosokon . A vendégek hová mennek , nézik a szép új épületeket . Kis éttermek , kis kocsmák ,sütődék el fognak tűnni . Hát ennyi és a magánvéleményem : rohadjanak meg az íróasztaluknál !

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.02.26. 13:39:28

Lebegő, úszó házakat kell oda építeni, vagy cölöpökre kell építkezni.
Ezt tudják már a hollandusok, de a bengáliak is. Pont a magyarok ne tudnák????

malmos 2013.02.26. 17:51:55

Itt adott ingyen üdülőtelkeket Rákos.i M.átyás a dolgozóknak.
Volt esze!
Szegény "jutalmazottak" nem is tudták, hogy csak gondot kapnak a nyakukba.
Most már viszont épp ideje megvédeni az árvíztől a minden évben elpusztuló házikókat, nomeg az utóbbi időben épült luxus nyaralókat.
Ez nem a nyaralótulajdonosok érdekében van, hanem a élet védelmében !

silu 2013.02.28. 11:53:43

tényleg ezek voltak a legjobb fotók?

GRMBL 2013.02.28. 22:53:21

Sajnos szerintem a Római már most is el van b.va. Én olyannak szeretném, mint gyerekkoromban, a 80-as években volt.
süti beállítások módosítása